[]

çadır kampı yapılabilecek yer önerisi

merhaba ekşi duyuru sakinleri
1.yeri denize yakın ve denizi de güzel olan
2.istenilirse doğa yürüyüşleri yapabileceğimiz
3.çadır yeri kirasına ve yiyecek içeceklere fahiş fiyat koymayan
4.genç populasyonun çoğunlukta olduğu bir yer tavsiyesi arıyoruz. 2-3 kafadar maksimum 1 haftalık bir tatil yapacağız böyle tadı damağımızda kalacak bir yer olsun istiyoruz.

 
muğla-akyaka


  • bilmemkacincinick  (10.07.12 01:16:13) 
Antalya-Kaş


  • balekmek  (10.07.12 01:19:04) 
Kamp yerleri önceki senelerde en düşüğü 15'tl'den başlıyordu(Tek çadır fiyatı, içinde kaç kişi kalacak olursa olsun). Şimdi günlük 20'den aşağı değildir diye tahmin ediyorum.

Gökova'yı önerebilirim. Kamp yeri ormanın içinde. Denize çok yakın. Ama Gökova küçük bir yer olduğu için çok fazla bar ve eğlence mekanı yok. Genç nüfus, eh işte, çok fazla değil(Bu dediğim ücretli kamp alanı).

Ücretsiz kamp alanı ise... Gökova'nın hemen ilerisinde, Çınar Plajını biraz geçtikten sonra sahipsiz, deniz kenarında ormanlık bir alan var. Yine orda da çadır kuranlar oluyor. Ama orda hayat sınırlı. Gündüzleri Çınar plajı cıvıl cıvıl olur ama akşamları elektirik dahi bulamazsınız. Ayrıca araba, motor ya da en azından bisikletiniz yoksa ulaşım bir dert.

Gökova'ya giderseniz teknelerde bol limonlu balık-ekmek yemeyi unutmayın. Oyş!

Edit: Gökova'yla Akyaka aynı yerdir(aslında değildir ama Gökova denilince akla Akyaka gelir).
  • otonom  (10.07.12 01:21:51 ~ 01:24:25) 
Olimpos


  • yule  (10.07.12 01:48:29) 
(bkz: kabak koyu )
(bkz: kelebekler vadisi )
(bkz: domuz çukuru)

fiyatlar değişiyor epey. Ortalama 30 TL diyelim.
  • botamaniaensis  (10.07.12 01:50:29) 
fethiye kantrancı
fethiye günlüklü

  • themanhekilled  (10.07.12 01:52:09) 
kabatepe orman kampı eceabat çanakkale bide gökova akyaka.ikiside çok güzel.ikincisinde kalmadım sadece gezdim denize girdim sahili yoktu kayaların üzerinden derince bi suya atlamak zorundasın.ama kabatepe harikaydı havası,denizi,sahili,ormanı falan. adalara da gidebilirsiniz buradan gökçeada ve bozcaadaya. 18 martta okuyan ögrencilerde baya geliyor yanlız kalacagınızı sanmam. ama ikisinde de gençler çoğunlukta diyemem zaten genelde kamplarda emekli memur amcalar teyzeler oluyor.


  • strangerinhere  (10.07.12 02:40:17 ~ 02:48:55) 
@strangerinhere

Akyaka'da sahil var. Kayalıklardan da denize girilebilir, plajı olan sahilden de.
  • otonom  (10.07.12 12:18:07) 
otonom ben çadır kampından bahsettim. sahilden girmek için kamptan çıkıp az ilerideki plaja gitmek gerekiyor.


  • strangerinhere  (10.07.12 16:28:26) 
şu linkte en iyi kamp alanlarını listelemişler, göz atabilirsin.

(git:www.yoloykuleri.com )
  • mujoe  (27.06.16 18:27:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.