[]

Yağmur ne yağdı öyle be ?

arkadaşlar beyaz yağmur yağdı.neden ? ilk başta yağmur suları yoldan beyaz beyaz akıyodu.dedik yolda bi bokluk vardır o yüzdendir diye.fakat arabaya bindik,arabanın camına çarpan yağmur damlalarıda beyazdı.tuzlu su gibi.nedeni ne sizce ? asit yağmuru mu ne bu ?


Yer:İstanbul/Beylikdüzü

edit:yağmur durdu az önce.ama çok fena sağnak yağmur yağıyodu.

 
Çılgın yağdı, uludağa pikniğe gitmiştim. Ben hayatımda böyle ıslanmadım arkadaş. 5 dakikada ebemizi sikti. Durum bu bursada.


  • Saat1  (08.07.12 16:26:42) 
darısı izmire


  • LORDS  (08.07.12 16:30:27) 
renk olayına gelirsek havada farkedemediğiniz incelikte birikmiş tozlar inmiş olabilir genelde en büyük sebep bu oluyor. yağmur suyunun renk değişimine en sık sebep olan şey budur benim bildiğim. bunun haricinde üzerinizde o an bir fabrikadan falan yayılmış değişik gaz tabakası varmışsa onu bilemeyeceğim tabi.


  • taqster  (08.07.12 16:42:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.