[]

Sokağa çıkınca daha fazla moralim bozuluyor ?

Anlayacağınız gibi yalnızlıktan 10 saati pc başında deviren;artık asosyal mi dersiniz ne derseniz deyin öyle bi herifim işte.eylülde üni var tabi orayı karıştırmayın.3 günde 1 falan evden çıkarım.o da markete gitmek maksadıyla vs.dışarı çıkınca daha fazla moral bozuluyo bende aq,sevgilileri görünce,kızları görünce.bir an önce kendimi eve atayim diyorum.sizde de var mı bu merak ettim ?


edit:tikler sonra gelicek.

 
Yok çok şükür.


  • coca--cola  (06.07.12 22:43:37) 
hiç mi arkadaşın yok?iş bul kendine yazlık?


  • me gusta  (06.07.12 22:45:36) 
Panpa aynı durumdayız.Bende öğlen 1 de kalkıyorum sonra pc başındayım bazen uyuyorum öğlenleri.Markete sigara almaya çıkıyorum arada bir tür atıp geliyorum.Arkadaş yok yalnız gezilmiyor tatile gitsem para yok.Eylül gelsin üni başlasın diye 4 gözle bekliyorum.Seni çok iyi anlıyorum harbiden sıkıcı.Ama arada çık bir çay iç gel şimdi oradada sevgililer göreceksin takma salla gitsin


  • ucarkendusupolenkelebek  (06.07.12 22:45:55) 
benim de öyle malesef ama benim fakirlikten hocam. yapacak bişey yok, bişe alamıyorsun falan dolaylı olarak özgüvenin de olmuyo. bizimkilerden de isteyemiyorum bu yaşta. okul yeni bitti işe girsem de rahatlasam ilk defa çalışma hayatına girecem iş bulursak tabi


  • rapon  (06.07.12 22:47:16) 
@me gusta arkadaş var,hatta hep ben onları aramışımdır,ve hep söylerim çağırın beni barbekü yaparız vs,,,yok geri arayan çağıran vs...


  • michael jackson  (06.07.12 22:48:17) 
beyler herkeste biraz yalnızlık var.illa sevgili olacak değil,arkadaş durumlarına abanın.veya iş bulun,bende geçen sene aynı durumdaydım yazın bi dükkana girdim takıldım.en azından para kazanıyosun vs.


  • me gusta  (06.07.12 22:51:20) 
karı lazım bana diyosun yani.


  • necipnba  (06.07.12 22:53:30) 
bu kadar kasma bence bende de oluyor ama hep olmuyor.


  • chiko06  (06.07.12 22:54:05) 
bu aralar spor harici dışarı çıkmıyorum, spor salonuna gidene kadar ızdırap oluyor bana. sanki oyun oynuyorum da, bir karakteri yönlendiriyormuşum gibi hissediyorum. hissettiğim duygu aynen böyle.


  • dead and broken  (06.07.12 22:57:40) 
aynısı ben. kalabalık yerleri sevmiyorum. sıkılıyor insan. terlemeye başlıyorum. onun dışında evde yemek yaparım. film izle falan. öğrenilmiş çaresizlik diye bir şey var. artık alıştım. hiç koymuyor.

kimseyi arayıp sormuyorum. kimse de beni. evet kızlar güzel. memeleri var. ^_^
  • uykusuz her gece  (06.07.12 22:59:49) 
hello me, meet the real me.


  • zawisza  (06.07.12 23:24:12) 
Tatil yapin. tatile gidecek maddi durumunuz yoksa girin part time bile olsa calisin. Amac para degil, insan tanimak, vakit gecirmek, hayati duzene sokmak.


  • archely  (06.07.12 23:39:53) 
Arkadaşlara asıl derim. Gönüllü işlere filan gir. İlla ki ortam yaparsın. Çok insan tanırsan sevgili yapma olasılığın da artar.


  • austenia  (07.07.12 02:20:20) 
olmami lan, sirf bu yuzden ulkeyi terk ettim ben amk. allaan sktir ettigi yerde santiye kampinda inzivada yasiyom amk. gormeyince cani da sikilmiyo insanin, oyle bilgisayar, film, muzik falan kendi kendine yuvarlanip gidiyon.


  • jupiterianvibe  (07.07.12 08:40:38) 
@jupiterianvibe bakalım üniversite bitsin bi,hayatımda bazı şeyler değişmezse ben de ülkeyi terk edicem öyle gözüküyo.sınırdışı edilene kadar kaçak yaşayıp başımın çaresine bakarım.


  • michael jackson  (07.07.12 14:54:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.