[]

epey tuzlu tulum peyniri suyu icmek

ya bizim dolapta cok tuzlu sert tulum peyniri suyu var. ben olurum biterim sert tuzlu tulum peynirine. ne kadar tuzlu olursa o kadar iyi. bunun suyu da muthis oluyo benim nazarimda. ama bugune kadar sadece iki yudum iki yudum icmisimdir. kor mor eder diye dusunuyorum. cok tuzlu.

bi de burdan bi teyit edeyim , nolur soyle bi bardak falan icsem? beyin kanamasi falan mi geciririm? kor mu olurum?? asiri tuzlu!


 
yaım çay bardağı+limon la tüket madem öldüysen


  • stayout  (06.07.12 19:13:19) 
yeterince su içersen üstüne atarsın tuzu. böbrekleri yorarsın biraz


  • hocuspocus  (06.07.12 19:15:16) 
oğlum tuz felce kadar götürüyor. ekmekteki tuzu bile azaltma peşinde şimdi sağlık bakanlığı. bazı avrupa ülkelerinde tuz tüketiminde kota bile var.


  • dahinnotha  (06.07.12 19:44:33) 
günde 6 g tuzun azı yarar fazlası zarar. (6g = 1 çay kaşığı) diyorlar bence içme. böbrekleri eline alırsın sonra o kadar tuz yüzünden.


  • merena  (06.07.12 20:54:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.