[]

Günlük Güneş Kremi Seçimi

Sizin kullandıklarınız neler ?
Bi el atabilir misiniz ?

Kaza geçirdim, ayna saplandı bacağıma, hem ameliyat izini zararlı ışınlardan korumak için hem de günlük kullanım için( beyaz tenliyim ) bir tane istiyorum ama tabii ki mat olmalı ! (Eğer öyle bir çeşidi varsa ?)

 
bioderma 100 spf. mat, iz bırakmaz, korur.


  • ekaterina  (05.07.12 19:46:10) 
Bioderma'nın fondoten gibi olan kahverengi bir güneş kremi var.Mat dediğiniz için bu örneği verdim.
Ben Nivea 30,Bioderma 50 ve Sebamed 20 kullandım.Ortalama olarak Sebamed'i tavsiye edebilirim..
Ayrıca 50 faktör çok iyi korur işte 100 nedir? :))
  • ladybug  (05.07.12 19:48:26 ~ 19:50:23) 
az önce müstehcen bir link yanlışlığı olmuş, kusura bakmayın.
la roche posay demiştim.
doğru link de bu olacaktı.
www.google.com.tr
  • goldentitan  (05.07.12 21:10:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.