[]

acıkınca yoğurt yemek

diyetteyim bir süredir. normalde şu saatlerde acıkınca bisküvidir, makarnadır, sucuklu yumurtadır.. böyle harika şeyler yerdim. hele ki dışarıda kadayıfla şekerpare var, of! :p bok boğazım baskın geldi maalesef.. bir şey yememek için çok kastım ama dayanamadım. buzdolabında 250 g'lık yoğurt buldum, onu yemeyi planlıyorum. bu gibi açlıktan göz dönmesi durumlarında yoğurt bir kurtarıcı mıdır, yoksa dombililiğe giden yolda sağlam bir adım mıdır? bu gece için artık çok geç de.. ileriki günler için aklımda bulunsun. 12 sonrası hiçbir şey yememeye daha bi' şartlarım kendimi belki.

not: soranlar olabilir, peşinen yazayım. 1.77 boyundayım ve 73 kiloyum. hedefim 67-68.


 
yoğurt iyidir yiyebilirsin diyet esnasında bide yarım yağlı olursa daha iyi


  • berginyonbaenre  (05.07.12 03:18:43) 
bir avuç beyaz leblebi

diyetisyenlerin tavsiyesi.
  • password  (05.07.12 03:37:35) 
ben asıl orana takıldım. bence boy kilo orantılı, spora giderek vücudu şekillendirebilirsin.


  • onuncu deneme  (05.07.12 03:43:54) 
gidiyorum zaten. gözle görülür bi' karın kası için boyla kilo arasına en az on birim fark koymak gerektiğine karar verdim. o halde de olmazsa doksandan aşağı inersem şerefsizim.


  • jack of hearts  (05.07.12 03:47:49) 
pınar'ın yağsız yoğurdu var. iki günde bir kase götürüyorum.
www.bodyforumtr.com

  • yons  (05.07.12 10:38:23) 
sut ve yogurt yagsiz olmak kaydiyla hem besleyicidir hem de yagin bargirsaklardan fazla emilmeden atilmasini saglar. bence cok dogru bir tercih, ozellikle aksam vakti uykunu da getirir, guzel guzel oh miss!


  • mavicorap  (05.07.12 13:28:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.