[]

üsküdar vapur iskelesi'ne gitmece?

selamlar.

yarın sabah kavacık'tan eminönü'de gidicem. en mantıklı çözüm üsküdar'dan vapurla geçmek gibi gözüküyor fakat daha önce üsküdar'a hiç gitmişliğim yok. şimdi kontrol ettim bizim eve çok yakın bir noktadan 15ŞN geçiyormuş. bu vapur iskelesine gitmek için hangi durakta inmeli?

15 KÜÇÜKSU Üsküdar
16 KANDİLLİ Üsküdar
17 KAN.KIZ LİSESİ Üsküdar
18 VANİKÖY Üsküdar
19 KULELİ MAH.MUH. Üsküdar
20 KULELİ Üsküdar
21 ÇENGELKÖY Üsküdar
22 HAVUZBAŞI Üsküdar
23 YALIBOYU Üsküdar
24 BEYLERBEYİ Üsküdar
25 BEYLERBEYİ SARAYI Üsküdar
26 TÜNEL Üsküdar
27 ABDULLAHAĞA CAD. Üsküdar
28 KUZGUNCUK Üsküdar
29 PAŞALİMANI Üsküdar
30 TEKEL DEPOSU Üsküdar
31 ÜSKÜDAR CAMİ ÖNÜ Üsküdar

bonus soru: ido grevdeymiş galiba. üsküdar-eminönü seferi etkileniyo mu bundan?

 
son durakta ineceksiniz zaten, öncesinde değil. ido grevde değil bildiğim kadarıyla, o haber nereden ulaştı size? zaten vapur işletmeleri şehir hatları adındaki başka bir şirkette, ido'da değil. bugün söylediğiniz vapurlar çalışıyordu, yarın da bir sorun olacağını sanmam.


  • demcan  (04.07.12 21:59:09) 
son durakta (cami önü) inin. iskele zaten orası. direkt gideceğiniz iskelenin on yirmi metre ötesinde inmiş olacaksınız. 20 dk gibi bir sürede geçiyor vapur üsküdar eminönü arasını.


  • sen git ben geliyorum  (04.07.12 22:03:36) 
ido valla takır takır çalışıyor bu arada. her gün 2 kez kullanıyorum üsküdar-eminönü hattını.


  • surlefil  (04.07.12 23:44:34) 
üsküdara giden her otobüse binebilirsin ben de kavacıkta kalıyorum. kavacık mezarlıktan kalkan üsküdar otobüslerinden üsküdar cami önü durağında in son durakta. rıhtım zaten orası iskeleden atlar gidersin. vapurlarda grevlerden kaynaklı bi sıkıntı yaşamadım henüz.


  • rakunzelll  (05.07.12 03:55:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.