[]

nedir olm bu birilerinin yüzlerini yiyen insanlar?

geçen gün biri köpeğini yemiş. bugün de çin'de adamın biri arabasından inip kadının birine saldırmış ve kadının yüzünü yemeye başlamış. hayır anlamadım şey bugüne kadar yoktu böyle bir şey, şimdi noluyor da arka arkaya aynı tip olayları duyuyoruz. siz ne düşünüyorsunuz lan? ortaya çıkan ilk haberin arkasından global bir etkilenme mi söz konusu acaba diyorum ben?

yoksa zaten oluyordu böyle şeyler de basın ilk haber yankı uyandırdı diye bu tip haberleri arka arkaya vermeye mi başladı diye bir soru geliyor aklıma ama bu da saçma geliyor.

üçüncü bir olasılık olarak bir zombi istilasına çok yaklaştık diyebilirim, bunlar da ilk etkileri... ona göre silahlanalım bişi yapalım. atara atar kader bize ne yazar

 
kimyasal bir uyuşturucu yüzündenmiş, insan kendini çok güçlü ve uzun hissediyormuş v.s v.s


  • celik comak  (02.07.12 14:06:35) 
yeni bi tür lsd varyasyonu diorlar .


  • mortac  (02.07.12 14:08:48) 
vitamini oradaysaymış demek ki, ondandır bence.


  • lunedor  (02.07.12 14:32:37) 
(bkz: yeni lsd)


  • nawres  (02.07.12 14:38:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.