[]

evin tüm odalarına nasıl müzik yayını yapabilirim

ben wireless/bluetooth hoparlörlerle yapabilirim diye düşündüm ya da acaba küçük çaplı bir radyo anteni alıp küçük radyolar mı koysam odalara ya da başka bir öneriniz var mı?

edit:pil/şarj sorunu minimum seviyede olursa çok güzel olur


 
ya da şöyle de sorabilirim, otellerde tüm odalarda müzik yayını nasıl yapılıyor


  • fishbone  (29.06.12 19:13:06) 
biz yaptık bunu ablamların evine yalnız ev çok büyük değil bildiğin 90m2 3+1, kablo çektik ufak hoparlörler koyduk bir günümüzü aldı, en ucuz çözümü bu sanırım ki otellerde de bu işi kablo çekerek yapıyor olma ihtimalleri yükse.


  • lunedor  (29.06.12 19:20:21) 
kablosuz hoparlörler, radyo anteni küçük radyolar falan ufak bi prodüksiyon değil. boşuna masraf ve uğraş olur. onun yerine hoparlörlerin kablolarını kes ve başka bir kablo ekleyerek uzat. otellerde falan da o şekilde olsa gerek. çoklayıcılarla beraber tüm hoparlörler tek bir yayına bağlıdır kablo vasıtasıyla.


  • dahinnotha  (29.06.12 19:26:40) 
Kablosuz yapabilirsiniz, ama parazit falan olabilir. Güzel ürünler kullanmanız lazım.

Kablo ile yapayım derseniz metrelerce kablo çekmeyin, birkaç metreden sonra ses bozulur (Ne kalitede bir yayın yapmak istediğinize bağlı olarak). Bunun için DI box, balanslı kablo falan kullanmanız gerekir.
  • johan sebastian  (29.06.12 21:36:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.