[]

maden suyu hakkında

bilinen herhangi bir zararı var mı? ama insan gibi içilmeyecek, günde 10-15 tane falan gider en az.

kola ve diğer asitli içeceklere olan bağımlılığımdan kurtulmaya çalışıyorum da. Sodaya vurayım kendimi diyorum. nasıl?


 
çok içince mideyi ve bağırsakları tembelleştirdiğini duymuştum aslı astarı var mıdır bilmem fakat koladan kat be kat iyi olduğu kesin.


  • integral almayi bilmeyen muhendis  (27.06.12 00:11:37) 
o kadar abartmayı geçtim hergün birkaç tane içince bile miden, böbreğin falan tembelleşir sodaya bağımlılık olur bu sefer de. ayrıca aşırı mineral birikmesi de böbreğe zararlı.


  • boynelson  (27.06.12 00:14:10) 
asit sonuçta. bence mide duvarını delmek dahil herşeye sebebiyet verebilir. günde 2'den fazla içmeyin. İçerseniz de bunu her gün yapmayın en azından..


  • midheaven  (27.06.12 00:14:38) 
İnsan gibi içilirse zararı yok yararı var ama günde 15 tane içerseniz -ki bu 3 litre yapar- sudan başka ne olursa olsun zarar verir.


  • grgn  (27.06.12 00:14:44) 
çok fazla su içmek bile zararlı. sen düşün gerisini..


  • merena  (27.06.12 00:19:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.