[]

Amerikan Futbolu Topu nerden satın alabilirim?

uygun fiyata çok da kaliteli bişey istemiyorum, istanbul içi spor mağazalarında var mıdır?




 
bir avm'de yakin zamanda basketbol topu almaya gitmistim. orada cesit cesit vardi. hatta satiliyor mu bunlar diye sormustum, ilgilisi cok demisti adam.

yakin yerlerde bulamazsaniz internetten alin. ornegin hb'da da var:
www.hepsiburada.com
  • entrapmen  (26.06.12 02:07:43) 
buyuk spor magazalarinin hemen hemen hepsinde vardir.. 40 ila 90 tl arasi olmasi lazim.. wilson filan bulursaniz hemen atlayin ama sanmiyorum.. nike filan bulacaksiniz gibime geliyor..

duzgun bir sey alayim derseniz,
cey limited
Al Karanfil Sk. NO:2 Levent / ISTANBUL / TURKEY
TEL: 0 212 2824503 / 0 541 4355686
FAKS: 0 212 2848812
info@ceylimited.com
  • bigman  (26.06.12 02:08:57) 
bende var 75 tlye verebilirim...


  • obladioblada  (26.06.12 02:11:47) 
@entrapmen: ek bilgi olarak sunmak isterim ki amerikan futbolu Turkiye'de 26 tane universitede kurulmus takimlarda kulupler ve universiteler ligi ve bunlarin ikinci ligleri olmak uzere 4 ligde olmak uzere bir federasyon bunyesinde oynanan bir spordur.. milli takim da kurulmus ve ilk macinda Romanya'yi farkli yenmistir.. sizin sahsinizda bilgilendirme yapmak istedim daha yeni yeni geliisen bu spor hakkinda.. tesekkur ederim..


  • bigman  (26.06.12 02:28:47) 
ah amerikan futbolu gibi bir de buz hokeyimiz gelişseydi... param var, veririm dersen gördüğün ilk adidas veya nike mağazasına dal. amerikan futbolu topu verin de, al ve çık. ya da çıkma, futbol topları da acayip güzel, ben çocukken girip onları izliyodum mal gibi.


  • der meister  (26.06.12 02:45:11) 
@bigman: kulup duzeyinde senelerdir oynayan arkadasim var zaten ve az cok durumu biliyorum. giderek artan bir ilgi var.
benim sasirdigim sey cok fazla cesit olmasiydi. yani voleybol topunda o kadar cesit yoktu. basketbol topu cesidi kadar amerikan futbol topu cesidi vardi. sasirma noktam aslen buydu.

  • entrapmen  (26.06.12 02:57:05) 
@dermeister: mesaj bir kinayeli olsa da buz hokeyi de gayet guzel gelisme icerisinde.. milli takim en son erzurum'da namaglup sampiyon olarak klasman atladi.. yeri burasi degil ama benim sahsi gorusum sporun dili, dini, ırkı, ülkesi olmaz.. her spor iyidir.. her anne baba cocugunu mutaka bir sporla ilgilenmesini saglamalidir.

@entrapmen: ben de sizi mazeret edip kurdumu doktum zaten.. tekrar tesekkurler.. :)
  • bigman  (26.06.12 03:13:36) 
niketa var ama genelde standart ebatta olanı olmaz küçük olanı bulunur
ayni şekilde boynerde wilson bulabilirsin ama oda küçüktü en son hatırladığım kadarıyla
ben 2005te yurtdışından almıştım ama deri degil benimki elbette gayet makul bi fiyati vardı, uçuk fiyatlar ödemeyin yani
  • berginyonbaenre  (26.06.12 03:42:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.