[]

Legend of Korra( Yakone bloodbending) ?

Ben son bölümü ingilizce izledim altyazısız o yüzden bazı yerleri kaçırdın acaba yakone nun bloodbending i katara dan öğrendiğiyle ilgili bi cümle geçiyor mu yoksa ben bi tarafımdan mı uydurdum bunu ? beni bi aydınlatırsanız dadından yenmez.iyi geceler




 
yok ya. normalde bloodbending su bükücülüğün ileri hali. demir toprağın ileri hali ya onun gibi. ama yakone farklı çünkü jan bükmek için dolunay lazım. yakone ise istediği zaman bükebiliyor. aangde alıyor gücünü.


  • ayiadam  (24.06.12 03:36:34) 
ne kadar aydınlatıcı olur bilmiyorum ama.. ben duymadım.


  • jack of hearts  (24.06.12 04:37:54) 
yok be reyiz. sadece yakone diyor ki kan bükücülük iyiydi güzeldi ama korkak katara onu yasadışı ilan etti diyor. bizim ailemiz en güçlü kan bükücülerden oldugu için biz bunu devam ettirmeliyiz diyor.


  • wessago  (24.06.12 12:42:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.