[]

öğrenci evi klima, vantilatör

izmir sıcağına çözüm.. evimiz güneş alıyor ve odalar su kaynatıyor adeta, yurttan yeni taşındık ve sıcaktan uyuyamadık. mutlaka bir soğutucu şart.

üç kişiyiz. üç oda var. odama vantilatör mü alsam (faydalı?) yoksa üçümüz birleşip ikinci el klima mı alsak (daha serin olacaksa salonda yatarız bir iki ay nolacak) pek yanaşmıyo arkadaşlar klimaya pahalı diye ama iki ay burdayım daha ve en az üç yaz izmirdeyiz. ne dersiniz? napabilirim?


 
herkes kendi odasına kendi bütçesine göre vantilatör alsın.


  • Phoebe  (20.06.12 13:15:02) 
Vantilatörle yatıyorum bir boka yaramıyor. Onun yerine para verip klima alın diyeceğim ama vantilatöre göre kat kat pahalı o da.


  • coca--cola  (20.06.12 13:16:16 ~ 13:18:05) 
valla klima çok pahalı arkadaşların da istemiyorsa yan çizmeleri muhtemel. yenisi 899 tl fln 9000 btu'lukların onlar da küçük odaları ancak soğutuyor bi de gelecek elektrik faturası da cabası. vantilatör desen çok sıcakta fayda etmiyor bir de kesinlikle senden çevirmeyecek kafası hep yüzüne esecek, ama acil bir çözüm olarak neden olmasın hiç yoktan iyidir.


  • ekaterina  (20.06.12 13:24:30) 
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com

300-350 tl ye klimalar var şöyle 2. el garantili. bunlar alınır mı?
vantilatör soğutmaz diyen çok var...


edit: kule tipi vantilatörlrt iyiymiş evet..
  • etkilenmekicinkotuarkadasariyorum  (20.06.12 13:33:20 ~ 13:42:40) 
Vantilatör iyidir müdür. Bir haftadır neredeyse sürekli çalışıyor. Soğutmasa da, hava akımı terlemeni engelliyor. Rahat, mis. Ha evde klima da var ama, ne bileyim, sevmiyorum la' klimayı...

Edi-Büdü: Vantilatör soğutmaz. Hava akımı yaratır. Oluşan akım senin daha rahat ve hızlı soğuyabilmene olanak tanır. Böylece sen mutlu, ben mutlu...
  • Dunedan  (20.06.12 13:35:49 ~ 13:37:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.