[]

Hiç tanımadığı insanlarla tanışmaya giden zirveci manyaklar!

Ekşi Duyuru'da da vardı böyle bir şey. Yıldız parkında ekşi duyuru zirvesi yapıldı. Efendime söylim börekler, sarmalar filan getireceklerini yazanlar oldu.


ahahahaahahhaa :))) lan ben götümle gülüyorum böyle şeylere. Manyak mı bu insanlar? Hayatında yanlarından bile geçmemiş insanlarla neyin piknik partisini yapıyorlar? Yani abiler ablalar neyin peşindesiniz? Nasıl bir asosyallik akımıdır bu? Amaç karşı cinsle iletişim ve sevişme sürecine ön hazırlık mı?

Ablalara soruyorum; yolda sizi çevirip "merhaba adım selim tanışalım mı?" diyen bir insanla piknik zirvesine gelip aynı soruyu soran insan arasında ne fark vardır?

Birbirlerini hiç görmemiş insanlar neyin sosyal aktivitesini icra ediyorlar?

Sorun nerede? Piknik yapacak çevrenizde kimse yok mu? Akşamdan sarma yapıp hazırlayıp kime götürüyorsun be kadın!

Siz nasıl bir dünyada yaşıyorsunuzda ben buna dahil olamıyorum?

Neler oluyor?:)))))

 
  • google da bulamadim  (20.06.12 02:07:31 ~ 02:08:51) 
orgy'lere piknik denir burda. sen yenisin sanırım.


  • check minus  (20.06.12 02:08:02) 
Gecenin bir yarısı ilgi görmek için troll'lemeye çalışıp onu bile beceremeyen insanların olmadığı bir dünyada yaşıyorlar sayende.


  • uyku inadim inat  (20.06.12 02:08:32) 
@check minus süpersin.

ben mathilda için geliyorum tüm zirvelere sizi bilmem :)

edit: bu arada ekşiden biri harbi bu arkadaşı terslemiş sanırım, yapamazsın falan mı dediler arkadaşım?
  • free bird  (20.06.12 02:09:42 ~ 02:12:57) 
Asosyallik kafana vurmuş senin bi psikiyatriste falan görün sen. Okuldaki arkadaşlarınla nasıl tanıştın ? Ulan aynı sınıftasınız diye gidip tanışılır mı olum? ahahaha :) ya onu bırak, mahalledeki arkadaşların falan ? Ulan mahalle ya,başka bir şey değil yani, nasıl tanışırkin insan...? E mk kimle nerede ne zaman tanışacaz ? Belli bir kitaba mı uyduracaz bu işi ? Millet istediğiyle istediği vakit tanışır, seni ne ilgilendirir ki ? yoksa zirvede birisi falan mı tersledi?


  • Harpp  (20.06.12 02:10:18) 
@harrp

Yahu en azından bir ortak noktan var. Aynı sınıfta okumak gibi, aynı mahallede/apartmanda oturmak gibi, aynı ofiste çalışmak gibi vs. vs. Yani iletişim yüzyüze ve ortak bir alan var. En azından tahmin edilebilir ön bir güven oluşmuş durumda değil mi?


Pekiii akşamdan sarma hazırlayıp bu sarmayı kimin yiyeceğini dahi bilmeden hazırlanıp piknik zirvesine gitmekle bu anlattıkların eş değer şeyler mi?
  • secretcode  (20.06.12 02:13:18) 
Ben hatun düşer diye gidiyorum ama hep sarma yiyiyorum, beyler :(


  • lunedor  (20.06.12 02:17:08) 
bırak ya. bunlar bi kere de rakı maç zirvesi yaptılardı. buradan görmüştüm ben de. ahlaksızlık diz boyu. kadınlar çok anlarmış gibi alkol alıyorlar, erkekler "şunun kafası güzel olsa da hmpfs!" modunda falan. sokaktan masayı gördüğüm gibi lanet ederek uzaklaşmıştım ben de. oradan da bara gitmişler leş gibi içmeye yine. bi de piknik falan yapmışlar, nasıl bir eziklikse artık.. teallam. ben şahsen şöyle düşünüyorum; "hiç tanımadığım birinin yanında niye içeyim ki? ya evime kadar takip ederse?"

alksjdlaksjdalksjd
  • orange coffee  (20.06.12 02:17:13 ~ 02:19:58) 
Burada da iletişim halindeyiz, sürekli bir iletişim var ve istenirse ortak bir alan yaratılır. Şahsen bende buluşmalara falan gidecek değilim, gitmem de, ancak gün gelir, acayip sıkılırım, eş dost ortalıkta yoktur gelir buraya yazarım içecek birileri aranıyor diye. Çekinmeden de giderim. Tabi buluşmada dolma börek işi biraz bokunu çıkarmak oluyor. Ama türklerin adetidir böyle konularda abartmak napalım.


  • Harpp  (20.06.12 02:17:19) 
yeni insanlarla tanışmayı asosyallik olarak gören insanları da görüyoruz. fazla bilgisayardan beyin sulanmış zaar


  • Wolfware  (20.06.12 02:17:58) 
şimdi sana desem ki gel sevişelim gelmez misin ?


  • stayout  (20.06.12 02:21:50) 
@stayout, ben gelsem ? sütyen ölçünü pm ile bekliyorum.


  • bir kac yazar once  (20.06.12 02:32:56) 
tanışmak için gidiyolar panpa. çoğu hatun/adam indirmek için gidiyor ama, hadi sözlükçüler, kabul edelim. ben gitmiyorum mesela çünkü hepsi "ayyy ne tatlı/salak çocukkk ergennn" deyip sevicek falan.


  • der meister  (20.06.12 02:55:55) 
ben gitmiştim bir keresinde güzel geçmişti. ortam güzeldi.


  • wessago  (20.06.12 08:46:58) 
su mesajlardan sonra katilimci profiline bakinca arkadasa kismen hak verir oldum.


  • keltikfrost  (20.06.12 09:52:34) 
tamam hadi üzülme sen de gel. ama bu seferlik...


  • bilan  (20.06.12 09:55:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.