[]

maasinizin 50% fazlasi teklif edilse isinizi degistirir miydiniz ?

diyelim ki sizi idare eden iyi bi yerde calisiyosunuz bir ay olmus daha ise gireli , mesela da diyelim maasiniz 2000 lira. boyel buyuk kallavi bi yerden is teklifi geldi . o is de ayni olacak . sizi bilen taniyan biri istiyor oraya , 3000 lira veriyorum gel basla diyor . cikarsaniz isten o size guvenip ise alan kisilere ayip olur mu ? planlar yapmislar falan ?seyahatler programlamislar? napardiniz ???




 
olur, mevcut çalıştığınız yerle konuşun 2500e orda çalışmaya devam edin gibi bir ara yol?


  • kahin ahtapot paul  (18.06.12 23:15:49) 
direk çıkarım, daha önce yaptım. her iş için ilk 2 ay deneme süresi vardır.


  • buffy de vampir sayilir  (18.06.12 23:15:53) 
burada onları değil kendinizi düşüneceksiniz, ama 3000 liralık yer garantiyse çıkın işten sonra göte gelmeyin


  • cometome  (18.06.12 23:16:02) 
dediğiniz gibiyse olur, ama dikkat edin genede sonuç olarak 2 işten de olmayın.
daha yeniysen zaten orda yanlış bi durum yok çıkmanda

  • Short Skirt/Long Jacket  (18.06.12 23:18:06) 
Arada 1000 tl. Var bence duygusal dusunmemek lazim yine de boyle boyle bi teklif aldim gitmek istemem ama size bagli bir durum bu diyebilirsin sanki cok profesyonel olmasa da neden olmasin. Ama bence cik dusunme.


  • ekaterina  (18.06.12 23:18:41) 
önceki şirkette daha parlak bir kariyer beni beklemiyorsa düşünmem direk kabul ederdim. tabi yeni şirketin de ne kadar köklü ve güvenilir olduğunu bilmek lazım.

bu durumu önceki şirketle görüşmek de işe yarayabilir. böyle bir durum var oraya gitmemin tek sebebi bu maaş artışı demek işe yarayabilir. nasıl olsa hayır dedikleri anda yeni şirkete gidebilmek gibi bir lüksün var.
  • vito andolini  (18.06.12 23:19:03) 
Mevcut işyerinde bu maaşı ancak iki sene sonra almaya başlarsın.


  • essoist  (18.06.12 23:31:03) 
yeni geçeceğin yerde kovulma riskin yoksa geç,neden olarakta profesyonel düsünmek zorundayım dersin olur biter.


  • mukon  (19.06.12 02:55:31) 
1 ay çalışmışsın daha. obür taraf garantiyse ve çalışma şartları, kariyer imkanı vs. aynı ise hiç düşünme bile. deneme süresi her iki taraf için geçerlidir. sen de işten memnun olmayabilirsin. ayrıca profesyonel iş hayatı bu. ayıp mayıp olmaz.


  • merhum  (19.06.12 08:25:58 ~ 08:29:13) 
hepimiz para kazanmak hayatını idame ettirmek için çalışıyoruz.
daha işi şartlar varsa hiç düşünmeden geçin.

  • holy diver  (19.06.12 10:45:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.