[]

altın kaplama hdmi nereden bulurum, ne kadardır ?

soru başlıkta.

amaç: daha iyi görüntü almak.


 
  • pitcheuse  (18.06.12 14:47:06) 
sadece ömrü daha uzun olur. görüntü farkını da gözlerin anlayamaz.

karaköyde bulabilirsin.
  • hosein  (18.06.12 14:50:01) 
valla Philips kablolar yıldızlarla sınıflandırılmış. Bazıları 2-3-5 yıldız falan.. Bende 5 yıldız olanı var "great for 3D tv" "4x 1080p speed" "lossless audio" vs vs birşeyler yazıyor ama ne kadar işimize yarar ne kadar fark ederiz bilemem..

İnternetten bak işte sanalpazar'da falan mağazalardan daha ucuza satanlar var.
İstanbul'daysan Karaköy'e gidip tünelin oradaki altgeçite de bakabilirsin mesela..
  • rodriguez2  (18.06.12 14:53:48) 
hdmi kabloların altın olması o kadar önemli değil. kablonun uzunluğu önemli olan. 1.30 mu 1.80 mi neydi. bu metreden uzun olan kablo yolda kayba sebep oluyor. kadıköy yazıcıoğlunun oralarda yanyana koyup gösteriyorlar bile fark olmadığını.


  • ohtararan  (18.06.12 15:20:59) 
ilk bağlantı anında ilk birleşimin ilk temasın gerçekleşmesinden mili saniyer önce yaklaşan plakalar arasında ufak bir elektriklenme ve akabince minicik bir kıvılcım oluşur ya da elektrik akımı olarak nitelendirin. sürekli tak çıkar yapılan beğlentı parçaları altın kaplanır ki bu korozyon minimuma indirilsin.

yani kısacası altın kaplama ömür uzatır o da şöyle diyeyim 50 yılın üstünde kullanıp günde bir tak çıkar yap yap belki o zaman farkı farkedersiniz.

kalite ses ve aktarım hızında mikrodünyada değişimler olabilir ama lakin siz de mikroda yaşamıyorsunuz.
  • portmanto  (18.06.12 15:30:39) 
hdmi kabloların markadan markaya, ya da modelden modele görüntüsü kalitesini değiştirmediği kanıtlandı. ister sony olsun, ister platoon, ister altın,ister gümüş uç. farketmez.


  • beyaz prensli at  (18.06.12 16:07:08) 
tek dikkat etmeniz gereken şey hdmi versiyonu, 1.4 ile 3d aktarımı, 4k çözünürlük falan geldi ama 1.3 her şeye yeter ve genel olarak bulunan ürün 1.3. özel ihtiyaçlarınız yoksa en ucuzunu alın gitsin, gerisi cidden para tuzağı.


  • montreal  (18.06.12 16:41:49) 
altın ucu falan çok kafaya takma kablonun kılıfı kaliteli olsun, böyle örme desenli kablolar var, normal plastik kablolara göre daha kalın, onları tavsiye ederim ben s-link almıştım bir sorun çıkarmadı.


  • nurigagarin  (18.06.12 16:46:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.