Giriş
(11)

sevgili orta dünyalılar bi akıl verin

allie
merhaba. benim adım faramir. annemi küçükken kaybettim. yıllardır babamın baskısı ve hoşgörüsüzlüğü ile büyüdüm. abim boromir'i benden hep üstün tuttu, onu daha çok sevdi. yaptığım işleri hiç takdir etmedi. abin gibi olamadın dedi durdu. boromir ile aram iyi ancak onda da bi sinsilik sezmiyo değilim
merhaba. benim adım faramir. annemi küçükken kaybettim. yıllardır babamın baskısı ve hoşgörüsüzlüğü ile büyüdüm. abim boromir'i benden hep üstün tuttu, onu daha çok sevdi. yaptığım işleri hiç takdir etmedi. abin gibi olamadın dedi durdu. boromir ile aram iyi ancak onda da bi sinsilik sezmiyo değilim. bi iktidar hırsı var sanki zaten yakında ölecek gibi his var içimde.

bi de sevdiğim bi kız var. o da tutturmuş nişanda bana güç yüzüğünü takıcaksın diye. nerden bulacaksam yıllardır ortalarda görülmeyen yüzüğü. anlayacağınız onunla da aram limoni. kendimi ormanlara atıp yoldaşlarımla fülleri avlayasım var. bi akıl verin ne yapayım..
0
allie
(17.06.12)
Yüzük frododa panpa. al o yüzüğü ondan.
0
dampire
(17.06.12)
aaa geçen karşılaşmıştık frodoyla hiç bahsetmedi yüzükten pis bücür.
0
🌸allie
(17.06.12)
olm götü yere yakından korkucan. Hobbitler adam olsa bilime bi katkıları olurdu. Anca içki, anca içki. leş herifler.
0
dampire
(17.06.12)
bak yaa aradım şimdi atıcam onu diyor ateşli bi kuyu mu varmış ne. kıllı ayağın zoru benle galiba..
0
🌸allie
(17.06.12)
Hacı senden bişi isticem. Gidip boromir`e desene "Reyiz sakın ola ki kraldan af dileme" muhtemelen "Ne diyon mk?" dicek ama merak etme zamanı gelince anlıcak.
0
Harpp
(17.06.12)
Aragorn'a yakın dur. Çok kral adamdır.
0
dampire
(17.06.12)
saray entrikalarına başlamanın tam zamanı ilk iş o moruğu öldür biraderin üstüne at bunları yaparken kilisenin papazını kendi safına çek
0
midheaven
(17.06.12)
aragornu severim zaten geçen buluştuk.o da çok dertli. bi elf varmış kavuşamamışlar falan uzun hikaye..
0
🌸allie
(17.06.12)
hacı arwen'in telefonu atsana bana mesajla, benim telefonu gollum yürüttü o kadar söz verdik kıza aricaz diye ayıp olmasın.
ha sen de şey yap beşinci günün şafağında doğuya bak.
0
lunedor
(17.06.12)
@lunedor, gördüm lan ben senin telefonu. Geldi gollum, kıymetlimisss fürüt ninjada 1000 yaptımsssss falan dedi, dedim "nerden buldun lan onu" "aah kıymetlimissssss" diye siriyi açtı "bana bilmece sor kıymetlimisssss" dedi.
0
dampire
(17.06.12)
nisanlin breeli mi?
0
madman
(17.06.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.