[]

Türkiye'de İç savaş çıkarsa tarafları kim olacak?

Biraz önce BDP'li Demirtaş'ın beyanatini okudum, aklım karıştı;;Demirtaş; anadil, özerklik falan olmayacağa benziyor o zaman iç savaş olacak gelecekte gibi şeyler söylüyor.

Şimdi bunlar iç savaş başlatırsa bu savaşın tarafları kimler olacak ve bu savaş nasıl başlayacak?

Kürtler, aniden Türk komşularını öldürmeye başlayıp, doğu illerinden Türkleri atmaya mı başlayacak yoksa ne bileyim BDP lilerin komutanlığında PKK lılar ülkeye girip Türkleri mi öldürmeye başlayacak?

Aklım karıştı ama Demirtaş falan ayrıntı vermemiş...

E doğuda Kürtler Türkleri öldürmeye başlarlarsa batıdaki Kürtler ne olacak? onlarda gazi mahallessi, küçükçekmece, ortaköyde yaptıkları gibi örgütlenip, ayaklanacaklar mı?

Şimdi ben kürt yemeklerini çok severim, liseden kürt arkadaaşımın evinde annesinin yemeklerini çok severim, kürt lokantasına giderim. iç savaş çıkınca bunlar durup duruken bana düşman mı olacak? sebep içsavaş öyle mi?

 
İç savaş olsa demirtaş bacakları götüne çarpa çarpa kaçar gider...


  • sic_co  (14.06.12 18:06:55) 
kürtlerle bdp+pkk bir tutulamaz. bütün kürtler bdp li değil sonuçta ve çoğu ülkesini seviyor.


  • elegant  (14.06.12 18:12:33) 
Heee iç savaş çıkarsa bahane olur Faşist Türkler tüm kürtleri keser, hatta kürtleri kesmişken araya birkaç da ermeni serpiştirir, yok ama ya ermenileri öldürünce çok ses çıkıyor çok gürültü kopuyor Ermenilere dokunmayalım hem sonra soykırım filan yıllarca uğraş dur her yıl aynı stresi yaşı...


  • sic_co  (14.06.12 18:14:55) 
türkiyede iç savaşı çıkartanlar ile devlet arasında olucak. savaş nasıl başlar bilemiyorum. başlamaz ama. etnik kimliğinden önce ekonomik çıkarların ağır basar çünkü.

suriyeyle savaş çıkınca birdenbire suriyeli arkadaşlarının boğazına sarılmıyorsan kürtlerde doğudaki türk komşularını öldürmeyecek. ayrıca pkk nın gidip aval aval sivil öldürmesi sıkar biraz.

demirtaş konuşur o da politikacı. politikacılardan milletlere asla ve asla hayır gelmemiştir.



ahhahhahah git civilazation oyna.
  • wessago  (14.06.12 18:16:21) 
etnik kimlikten çıkmaz çıkarsa yine sağ-sol dan çıkar bu sefer daha farklısı ama şeriat yanlısı-cumhuriyet yanlısı sürüklenilen durum o


  • libertyaddict  (14.06.12 18:27:26) 
öyle bir iç savaş çıkarsa, ilk gün kürtlerle türkler birbirini öldürür belki, ama ikinci gün iki tarafta birleşip şu siyasetçileri ortadan kaldırır kesinlikle.


  • mtrsykl  (14.06.12 18:51:42) 
çıkmaz iç savaş filan, kendi kabilesini gaza getirmek için söylüyor bunları. pkk'lılar sınırdan girip kentleri mi kurtaracak, veya kürtler babadan kalma tüfeklerle isyan mı çıkaracak? en fazla araba filan yakarlar.


  • zawisza  (15.06.12 01:32:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.