[]

Hasta Komşu

Bir kadın düşünün kedi sesine tahammülü yok. Duyduğunda koşa koşa bir kova su alıp boşaltıyor pencereden üstlerine. Bizim yan bina 1. katta oturuyor. Biz bahçe katındayız. Biz de nasibimizi alıyoruz bu sulardan. Bahçedeki sandalyeyi, masayı, bisikletleri çekinmeden ıslatıyor. Önceleri tartışmama taraftarıydım. Her türlü hayvan hakları derneğine bildirdim durumu ama bir sonuç çıkmadı hayvanı üzerime almam gerekiyormuş ve olayı belgelemem gerekiyormuş falan.
Sonunda dayanamadım düzgün bir şekilde hayvanları ıslatmamasını söyledim ardından hakaretler havada uçuştu. Akli dengesinin yerinde olmadığını yaz kış, gece gündüz demeden kova elinde koşturmasından anlamıştım ama bu tartışmayla emin oldum. Şu an hastadır yazık diyemiyorum. Birileri gelsin uyarsın bir şey göndersin evine rahatsız etsin istiyorum ve bitsin artık bu saçmalık. Nerelere gideyim? Karakola gitsem işe yarar mı?



 
vay be. makaraya bak :). karakola git. yada gitme telefonla ara şikayet et. böyle bir hakkın var. ama ondan önce bir kere daha uyarmalısın


  • tranceforresuminglife  (14.06.12 15:27:43) 
adam hayvan sevgisi, insanlık ve hayvanlar adlı yargı cümlelerinizi istememiş, ne yapabilirim demiş? Te Allaaam.

Bence sen de o geçerken kafasından su dök, pardon kedilere döküyordum de. egeheshaeh
  • mahnita  (14.06.12 15:30:51) 
yönetici - site yönetimi - muhtar - belediye - büyükşehir belediyesi - kaymakamlık - valilik - iç işleri bakanlığı - başbakanlık - cumhurbaşkanlığı.


  • punish  (14.06.12 15:31:21) 
belediye - site yönetimi


  • seyduna6687  (14.06.12 15:36:44) 
Yardım istenen bir konuda trollük yapmanın olayı ne ben de onu anlamıyorum @çok şey bilen adam. Kediciklerimi ıslattı diye açmadım soruyu bisikletin sünger selesini de ıslatıyor kullanamıyorum kuruyana kadar. Sorum "Ne yapabilirim?"


  • Kat  (14.06.12 15:47:55) 
oncelikle sakin ol, derin bir nefes al, sonra da git kadinin agzina sic!


  • madman  (14.06.12 16:02:25) 
şikayeti kediler üzerine kurarsan pek bir şey çıkmaz ama eşyalarını ve sana ait olan bölümü ıslattığına ve seni huzursuz ettiğine dair kurarsan daha etkili olur. önce apartman yönetimine şikayet et, polise şikayet et pek işe yaramasa bile kapıya gelip uyarıyorlar. Belediye'ye şikayet et bu daha etkili olacaktır. çözüm bulamazsan savcılığa şikayet et. zaten mahkemelik oluyorsunuz bu durumda.


  • bilan  (14.06.12 16:08:23) 
bilan +1 beni ıslatıyor eşyalarımı bisikletimi masamı ıslatıyor balkonumda rahat oturamıyorum huzurum kaçtı ulan de mesela


  • mahnita  (14.06.12 16:33:35) 
hayvnaları öne çıkaran konuşmalar yerine, kendinin zarar gördüğünü söyle kadına.
olayı somutlaştır; balkonda oturamıyoruz, yemek yerken üzerlerine su geliyor fln.
kibar; ama katı ol.
delilerle uğraşmak zordur.
kolay gelsin.
  • pangea  (14.06.12 16:37:26) 
Çok teşekkür ederim.
İçimden hortumu alıp evinin içini sulamak geçse de biraz daha konuşarak vazgeçirmeyi deneyeceğim. Çünkü ben şu an tek kalıyorum ama onun oğlu ve eşi var ve son tartışmamızdan sonraki günler oğluna döktürdü suları. Sonrasında pek umudum olmadan muhtara belediyeye falan giderim. Herhalde oralardan bir şey çıkmaz. Belki kapısına polis gelince vazgeçer ya da daha da saçma sapan bir hal alır durum bilemiyorum.. Zor..

  • Kat  (14.06.12 17:13:56) 
korktuğunu çekindiğini asla belli etme .korkmak derken yani seni sindirmiş gibi hissettirme.


  • mahnita  (14.06.12 17:39:12) 
Ondan şüpheniz olmasın böyle haklı tartışmalarda cahil cesareti gibi bir şey geliyor burada ama onun oğlu var eşi var dediğime bakmayın orada 3ü de gelse ciyaklayarak hayatlarından bezdirebilirim.:))


  • Kat  (14.06.12 17:55:26) 
@çok şey bilen adam (özellikle kedilere) aşırı sevgi gösteren insanların size anormal gelmesi belki de eskiden kedileri çok seven bir kız arkadaşınıza karşı duyduğunuz kinden ötürü olabilir belki de başka bir nedeni var bilemiyorum. ama bir canlıyı sevmek için bir sebebi olması gerekmez, insan bir canlıyı yararına göre sevmez. Onun adı sevgi olmaz zaten. Tüm canlı varlıklar sevgi ve saygıyı hakeder.


  • zuppa  (14.06.12 18:28:32) 
@çok şey bilen adam, bu konu belli ki bildiğiniz çok şeyin dışında kalıyor. kedileri kıskanıyor olabilir misiniz? :) kedilerden ya da diğer canlılardan nefret eden insanlar da var, sevenleri sevelim, hatta nefret edenlei de sevebilirsiniz, ne demişler "hate the sin, love the sinner" :P sevgiler.


  • zuppa  (14.06.12 22:23:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.