[]

nejat uygur videolarını nerden indirelim.

youtube istemiyorum..daha doğrusu indirilen dosyanın virüslü olabilme ihtimaline karşı bunu tercih etmiyorum..bildiğiniz ve hatta kullandığınız güvenilir bir kaynak var mı..bir miktar ödeme de yapabilirim..elinizde vhs kasetten cd"ye çekilmiş videolar varsa o da bir alternatif olabilir.

peki tamam,madem youtube"dan virüs gelmiyor...öyleyse youtube sitesinin virüslü dosya yükleyen kişilere karşı nasıl bir yöntem uyguladığını da söyleyiverin içim rahat etsin iyice..


 
youtube'dan virüs mü gelirmiş?


  • sutlu nescafe  (13.06.12 20:40:49) 
vayy.. ne virüs yemnişim bugüne kadar? 300-500 gb virüslü video.. vıyyy.

youtube'dan eğer saçma sapan siteler aracılığı ile değil de doğrudan bir program ile indirirseniz virüs olmaz. olamaz. olsa yt batar. kapanır. google ölür biter. vs vs.
  • ben smyrna  (13.06.12 20:44:28) 
annelerin, yeni kızlarla tanışma, konuşma böbreklerini çalarlar. evhamı kadar büyük bir evham sizinkisi. youtube' dan indirin. virüs mirüs olmaz :)


  • ykyt  (13.06.12 20:49:29 ~ 20:49:45) 
youtube"da virüs mü olurmuş diyen arkadaşlara resim,ses ve video dosyalarının aslında kodlardan oluştuğunu,aynı şekilde virüs vb zararlı yazılımların da kodlardan oluştuğunu,fotoğraf,resim,video vb dosyalara zararlı yazılım kodlarının enjekte edilebildiğini hatırlatayım da konu biraz aydınlansın..
esasen benim merak edip te bulamadığım konu youtube sitesinin virüslü dosya yüklemek isteyenlere karşı nasıl bir önlem aldığı..
zaten linux kullandığım için virüslerden falan korkmuyorum (bi yere kadar)..bana bulaşmaya kalkarsa ağzını burnunu kırarım orası ayrı..lakin arada pc"ye usb bellek falan takıyorum,o belleği windovs kullanan arkadaşlara vermem gerekebiliyor bazen..maksat onların pc"sine virüs bulaşmasın..
  • izole  (13.06.12 21:42:11) 
antivirüs youtube'u virüslü diye engelliyorsa ya o av boktandır veya aslında bilgisayarınız sandığınızdan daha ciddi şekilde virüs ve spy ile doludur. bu nedenle siz youtube'a girdiğinizde bile çeşitli nedenlerle açık içinde yüzdüğünüzden programda napsın, bu site virüslü diye uyarmaktadır.

youtube'da virüs olmaz değil, olamaz. olsa bile 1-2 dakika içinde muhtemelen düzelir bu sorun veya tüm dünya interneti "çöker"
  • ben smyrna  (13.06.12 22:22:54) 
resimlerde virüs olabildiği doğru. ancak daha kolay metodlar varken hiç bir virüsçü bunu yapmıyor. zaten jpg virüsüne de muhtemelen sadece 1-2 kez rastlandı.

youtube nasıl bizi koruyor derseniz, yüklenen videolar zaten kendi standartlarına göre convert ediliyor. o nedenle siz ne kadar kaliteli veya ne kadar boktan bir video yükleseniz de youtube'da 3 format halinde bulunuyor. webm, mp4 ve flv. bunlar da yükleyenin gönderdiği "dosyalar" değil, youtube'un çevirip yayınladığı videolar olduğundan bunlardan virüs geliyorsa zaten google bilgisayarımızı "heklemek" istiyor demektir. yapacak bir şey kalmamıştır. interneti bile açmamak gerekir. ama dert etmeyiniz. antivirüs kullanmıyorum ve çeşitli zamanlarda yaptığım taramalarda 10 yılda sadece 2 kez virüs aldım. bunları da neredeyse göz göre göre aldım. (tabii ki keygen gibi şeylerden oldu) o yüzden dert etmeyiniz.
  • ben smyrna  (13.06.12 22:27:03) 
@ben smyrna ;aradığım cevap buydu saol..diğer arkadaşların tiklerini de zahmet bişeyler yazdıkları için verdim..bonkörlüğüm tuttu bu aralar,kalın sağlıcakla..


  • izole  (14.06.12 23:28:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.