[]

Sabiha Gökçen Havaalanı - Yeni Bosna ulaşım

Merhaba duyuru insanları,

Bu akşam 22:00'de sabiha gökçen havaalanında olucam, oradan ivedi şekilde yeni bosnaya ulaşmam gerekiyor. vaktim geniş olsa havaşla taksim oradan otobüs veya dolmuşla yeni bosna yapardım ama biraz acelem var. toplu taşıma vasıtalarıyla (havaş, metro, otobüs, metrobüs vs) en çabuk nasıl gidebilirim. taksi bir seçenek değil ne yazık ki. teşekkürler.


 
arkadaşım hep şunu kullanıyor, www.iett.gov.tr kadıköy' e gidip oradan buna biniyor.


  • ykyt  (13.06.12 11:31:25) 
Sabiha gökçen havaalanından e10 otobüsleri var ama bu otobüsler iki çeşit. e10 normal olan hat e5'den kadıköye gider yaklaşık 1-1.5 saat sürmekte. diğer e10 express o da saat başlarında hareket eder ve tem yolunu kullanarak kadıköye gider yakşalık 35-40 dk. Bir diğer seçenekte e3 kodlu hat (sabiha gökçen - 4.levet metro). Onunda sefer bilgilerine www.iett.gov.tr buradan ulaşabilirsin. Tem yolunu kullanarak 2.köprüden direk olarak 4.levent metroya çıkar. Trafik olmadığında 45-50 dk sürüyor. Oradan da yenibosnaya bir şekilde geçebilirsin.


  • Son Müzakereci  (13.06.12 11:46:13) 
hızlı ulaşayım diyorsa havataş'la taksim, ordan da 73 numara ile yenibosna yapabilir bu birinci seçenek.

ikinci seçenekse E10 eksprese biner, uzunçayır'da inip metrobüse aktarma yapar, sonrası zaten yarım saat bile sürmez.
  • hosein  (13.06.12 12:53:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.