[]

Yurtdışında İnternet ?

İki günlüğüne yurtdışına çıkıyorum çarşamba günü.

Turkcell den 100 mb lık internet paketini satın alacağım. KUllandığım cihaz Iphone 4.

Kota sınırlı ve sıkıntılı bir konu olduğu için ve ben yalnızca twitter ve mail olayına girmek istediğim için , internet bağlantısı kullanan tüm uygulama ve diğer programları kapatmak istiyorum ? Gerekirse mailleri de çıkarabiliriz yalnızca twitter yetebilir.

Bunun için ne yapmam lazım yardıma ihtiyacım var ?

Teşekkürler.

 
yahu 99 tl neden veriyorsun yazık günah, gittiğin ülkede kullan at bir hat al daha ucuza gelir.


  • ekaterina  (11.06.12 18:37:41) 
günlük alırsak 59 tl imiş ama tabi bence o bile çok.

ama bir şekilde iletişim şart.

Ukrayna ya gidicem , oradan aldığım hattın mikrosimi bilmemnesi sanki daha pahalıya gelecek gibi hissettim birde. Benim hatta kapanacak bir de.
  • expansion pack  (11.06.12 18:42:06) 
valla bi tane dandik telefon al hattın açık dursun ama ne kimseyi ara ne de gelen aramalara cevap ver bence ordan aldığın hatla yürüt işlerini, ben de 4 ay falan suudi arabistan'da kalıyorum bu şekilde çok daha ekonomik oluyor kesinlikle pahalıya gelmez.


  • ekaterina  (11.06.12 19:03:13) 
wireless kullansan olmaz mı? o kadar para verme turkcelle yazık gerçekten. her cafede, restaurantta, otelde kablosuz internet var artık. onlardan bağlanırsın? konuşma içinse yurtdışında 19 liraya 30dk paketi mi ne vardı turkcellde. ben ondan yapıyorum giderken o gayet makul oluyor.


  • orange coffee  (11.06.12 19:39:09 ~ 19:40:28) 
teşekkürler arkadaşlar.

dediğiniz gibi yapıcam , zaten o paketi bir sms ile anında aktif hale getirebiliyomuşum.

o yüzden önce gidicem bakıcam ortama , söylediğiniz gibi bir şansım varsa değerlendiricem , çok sıkışırsam atarım bi sms.

sağolun.
  • expansion pack  (11.06.12 19:52:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.