[]

Arabamın teybi?

Şimdi efenim öncelikle arabam ford tourneo connect üzerinde fabrika çıkışı olan kendi teybi var. Sorunum şu ki araba çalışırken verdiği ses ve kontak kapalıyken verdiği ses tamamen birbirinden farklı. Araba çalışırken daha az ses geliyor meretten. Denedim motorun sesinden mi bana öyle geliyor diye hayır o da değilmiş..

Neden olabilir bu yav ?


 
gaza bastığında sesi kısılan teyip görmüşlüğüm de var.hatta çok gördüm.bi takım kablolarda temassızlık bilmemne olabilir.


  • szqnn  (07.10.08 22:43:27) 
akü bitiyor olmasin?


  • trimpot  (07.10.08 22:45:40) 
@trimpot
Yok ilk günden bu yana bu şekilde. Zaten araba çalıştığı gibi 15-20 civarlarında olan ses kendiliğinden 7-8'e alınıyor sonra tekrar açıyorsun sesini. Ama ses düzeyi kontağın kapalı olduğu ana nazaran biraz daha az.

  • alkolik imam  (07.10.08 22:53:23 ~ 22:54:45) 
belki araba surerken dikkatiniz dagilmasin diye oyle oluyordur. arabanizin bir ozelligi olabilir mi ki bu?


  • kayranin kedisi  (07.10.08 23:04:47) 
garanti kapsamında ford servislerine baktırabilirsiniz. ayrıca kayranın kedisinin söylediği gibi bir otomatik ses kontrolü zımbırtısı gibi bir şeyler olabilir. bunun da cevabını arabanın kullanma kılavuzunda bulabilirsiniz.


  • deadstar  (07.10.08 23:59:30) 
kontak yapıyor olabilir kablolar bir yerde. arabanın gaz sesi hoparlörlerden geliyor olabilir mi inceden?


  • godless frog  (08.10.08 00:25:57) 
honda civiclerin teyp menüsünde svc isimli bir bölüm var istediğin zaman ayarlıyorsun, hızın artıkça ses de artıyor, istediğin zaman kapatabiliyorsun.
teypte böyle bir özellik olmasın?

  • vincenzo  (08.10.08 00:29:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.