[]

Superonline fiber internet

www.eksisozluk.com

olayı entry de anlattım. telefonla yaptığım şikayetin sonuç vermeyeceğini hepimiz biliyoruz zaten.

pazartesi günü şikayet ettiğim yerle görüşeceğim. üyeliği de iptal ettireceğim.

şikayetlerden tatmin edici karşılık alamazsam www.ttkd.org.tr süreç hakkında bilgisi olan var mı? ya da başka önerisi olan


ek: fanboylara laflar hazırladım

 
Süreci bilmem de benzer bir olay bana da oldu. Kiminle görüştün biz nerden bilicez cart curt deyip duruyolar. Anlıycağın ispat edemiyeceğin için bişey elde edemiyosun. Tatmin edici karşılığı geçtim karşılık bile alamayabilirsin. Eğer ki bir şekilde müşteri hizmetlerinin baya bir üst kademelerindekilerle görüşebilirsen ancak işin o zaman çözülür. Başka türlü olmaz.


  • onexey  (10.06.12 20:24:37) 
Abi kullanmadığımı belirteyim önceden de sonra fanboy demeyin.

Sanırım bağlattırmadan önce bi kağıt imzaladınız, bu da zaten standarttır sözleşme, e orda yazar değil mi, zaten bu sözleşmeler bayilerin keyfiliklerini ortadan kaldırmak için var birazda.
  • saiko  (10.06.12 21:15:14) 
Sözleşmeyi imzalamış olsan bile müşteri temsilcisinin sana verdiği bilgi doğrultusunda hareket ettiğin için hakkın olabilir. En azından taahhüt ödememe teklifi verebilirler sana. Benzer bir durum d-smart'ta başıma gelmişti ve uğraşa uğraşa pes ettirdim, taahhüt vermeden iptal ettim üyeliğimi.
Yalnız dediklerimi yapabilmeniz için müşteri temsilcisinin telefonda size açık açık kota yok demesi lazım. Eğer ki konuşmalarınızı müşteri temsilcisiyle değil de, mesajda da belirttiğiniz herhangi bir bayiyle yaptıysanız ayvayı yemiş olabilirsiniz. Çoğunun konuşma kaydı zorunluluğu olmadığından birşey ispat edemezsiniz. Onun sözüne karşı sizinkisi yani..
Bu sürede yapmanız gereken 2 şey var;
1-Size kota olmadığına dair net sözler söylediğine emin olmak
2-Görüştüğünüz yerin telefon kaydı tutma zorunluluğu olup olmadığını öğrenmek. Bu genelde telesekreterle söylenir, arayıp dinleyebilirsiniz.
Geçmiş olsun.
  • bugategonline  (10.06.12 21:50:25 ~ 21:51:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.