[]

eksisözlük son reklam bükücü [çözüldü]

efenim şimdi sabah çayımı içmiş, gökyüzünde rakseden polenlere söve söve çayımı içerken ekşiye gireyim dedim. neyse girdim, başlıklar arasında umarsızca dolanıyorum ama her başlığa tıklandığında ilk entrynin üzerinde çıkan o reklam fitil ediyor beni. ömrümden ömür yiyor. bundan nasıl kurtulunur? her seferinde "no kitty!" demekten sıkıldım amk.




 
eksi++


  • nutella yerken sandalyeden dusup geldim  (09.06.12 10:52:22) 
hangi ayardan? ben niye göremiyorum? allaam kör oldum herhal.


  • schopenowski  (09.06.12 10:54:19) 
üye girişi yapmıyorsan ondan da olabilir.


  • nutella yerken sandalyeden dusup geldim  (09.06.12 11:00:16) 
heeee, dostum yanlış anlamışsın. ya da ben yeterli anlatamamışım. her neyse. reklam temasından bahsetmiyorum. tema açısından sıkıntım yok. şu ilk entrinin hemen üzerinde pırtlayan ufak banner var da "no kitty" dediğinde siktir olup gidiyor ya, ondan mütemadiyen kurtulmanın yolunu soruyorum.


  • schopenowski  (09.06.12 11:04:54) 
karşim ben de reklam temasından bahsetmiyorum. üstteki flash'ı demiyor musun sen? üe girişi yapmış durumdayım ve bende görünmüyor, onu diyorum.


  • nutella yerken sandalyeden dusup geldim  (09.06.12 11:14:13) 
(bkz: adblock plus)


  • mandayuvasi  (09.06.12 11:15:42) 
allah allah, vay arkadaş. ben de üye girişi yaptım. ama sol framede her yeni başlığa tıkladığımda o flash orada görünüyor, her seferinde no kitty'ye tıklamak zorunda kalıyorum.


  • schopenowski  (09.06.12 11:22:08) 
opera kullanıyorsan içerik engelle menüsünden o banner.ı seçersin. ebediyyen görmezsin.


  • dahinnotha  (09.06.12 11:33:44) 
adblock plus işe yaradı.


  • schopenowski  (09.06.12 11:52:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.