[]

Siyah XP teması

Siyah XP teması tavsiyesi rica ediyorum. Öperim.




 
go.microsoft.com black zune theme

öpücüğümü isterim.
  • deckard  (06.10.08 21:02:34) 
royale noir theme. zune benzeri ama tamamen siyah. isterseniz mavi de yapabilirsiniz.

www.softpedia.com
  • tannhauser  (06.10.08 21:36:21) 
teşekkür ederim arkadaşlar. aradığım rolaye noir'di tam olarak.

@ sofistike maymun

öpcük köpeen olsun :D
  • sijwocaq  (06.10.08 22:17:23) 
öncelikle soru soran ve yanıtlayan arkadaşlar çok sağolun.Bende zune adam gibi çalıştı ama royale noir theme niyeyse siyah yerine beyaz oldu :)Kendisinin farklı bir kurulumu mu var ?


  • huleyn  (06.10.08 23:15:31) 
huleyn- sen sanirim yanlis olani indirdin.

sistemin 64bit ise: download.softpedia.com

32bit ise: download.softpedia.com

...indirmen gerekiyor.
  • trimpot  (06.10.08 23:22:51) 
@huleyn
uxtheme.dll dosyası yüzünden problem yaşıyor olabilirsin. kullandığın xp sp2'li ise.
www.downloadtr.com
onu da bu şekilde halledebilirsin.
  • deadstar  (07.10.08 00:37:32 ~ 00:38:02) 
alın size "concave vs", kendim yaptım. siyahı var, beyazı var, siyah-beyazı da var. tepe tepe kullanın. (bu kıyağımı da unutmayın)

georgeharrison.deviantart.com
  • weeping guitar  (07.10.08 11:00:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.