[]

enstrümantel türk müziği

alttaki pamukkale turizm sorusundan aklıma geldi. ben de onunla yolculuk etmiştim ve enstrümantel türk müziği adında bir kategorileri vardı yanlış hatırlamıyorsam.

hatırladığım isimler fazıl say, fahir atakoğlu, sanırım zülfü livaneli idi.
fakat bir de "tuluğ" diye aklımda kalan biri daha vardı. google ya da youtube gerekli cevabı veremedi. belki de anahtar kelimeyi yanlış hatırlıyordum.

ama fazıl say ve fahir atakoğlu ile aynı kategoride olduğunu biliyorum. kim olabilir o müzisyen? gerçekten enfesti dinlediğim müzikler.

 
o mudur bilemem ama ahmet kanneci de sevebilirsiniz.


  • atrophy  (06.06.12 16:03:00) 
yansımlar da olabili mi ki?


  • hazara  (06.06.12 16:06:50) 
tuluyhan uğurlu ?


  • yons  (06.06.12 16:10:16) 
ikisi de değil, ama teşekkürler yine de.

klasik batı müziği gibiydi sanırım. pek kullanılan bir isim değildi ama tanıdık geliyor yine biryerlerden. ünlü bir mzisyen olmalı. keman ve orkestra ağırlıklı olmalı. siz yine yazın aklınıza gelenleri, olabilecekleri. tikleri esirgemem=)

edit:
--
@yons
evet ta kendisi, çok teşekkürler. buydu.
  • dahinnotha  (06.06.12 16:10:41 ~ 16:11:22) 
tuluğ'a en yakin benim de bildigim tuluyhan ugurlu var. hatta show tv nin jenerigindeki muzik de onun kapanista. sofyada dans adi.
www.youtube.com

onun disinda can attila var. misal rumeli hisarinin yapilisi
www.youtube.com
  • la traviata  (06.06.12 16:14:03) 
erkan oğur
ömer faruk tekbilek

  • r_u_h  (06.06.12 17:44:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.