[]

fransa vizesi ve campusfrance ile ilgili soruları

ankaradan mı vize almalı yoksa istanbuldan mı?

-----
merhaba. fransa için vize alacaktım fakat önce campusefrance.a üye ol dediler.

siteye üye oldum. yazın eskişehirde olmayacağım için diğer evin adresini verdim. otomatik olarak beni istanbul konsolosluğuna yönlendirmiş oldular. oysaki ben ankaradan almak niyetindeydim. mesaj attım, adres değişikliği dedim fakat 3 gündür yanıt gelmedi.

sonradan düşündüm ki, istanbul konsolosluğundan mı vize almak kolay yoksa ankara mı? ankaraya pek bilmem, çok fazla tanıdığım da yok. istanbul.dan alayım vizemi, üç beş çevrem de var orada?

 
ben ist'a 2 kere gittim vize almak için, ikisinde de sabah girdim ogleden sonra vizeleri aldim. ogrenciysen ve tum evraklarin tamamsa, kibarca ist di$indan geldigini iletirsen killik yapmazlar diye tahmin ediyorum


  • exxxessive  (06.06.12 15:20:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.