[]

Burger Kingte verilen acı sos

Evet calve idi markası acaba bu sosun birebir aynısı marketlerde bulunabilir mi ? Cevahir alışveriş merkezindeki migrosa baktım acısso falan var ama bu sosun kıvamında ( ketcabımsı ) sos yok. Acaba bulunabilir mi bu acaip sosun birebir aynısı yoksa calve bu acıyı burger king'e özel mi üretiyor ?




 
aynı şey sarımsaklı mayonez için de geçerli değil sanırsam..galiba yok satışı :( çok aradım taradım görmedim hiç..


  • greafin  (05.10.08 11:22:31) 
o sosun bir hastası olarak tıpatıp aynısını bir türlü bulabilmiş değilim. acısso da minicik şişeye 6 ytl para istiyor insanın içi el vermiyor o kadar para saymaya. sana acısos olarak tavsiyem ilk önce bir "metro" market bul. soslar reyonuna gittiğinde "new king" acısos'u bul ve al. new king falan dediysek ingiltere malı da değil bu. adana'da yapılıyor (ciddiyim:). fiyatı da şişesinin boyutlarına bakacak olursak gayet uygun. her yemekte de iyi gidiyor. tadı burger king'in sosuna benzemese de acısı baya kuvvetli.


  • zopcuk  (05.10.08 11:23:05) 
tat'ın da sarımsaklı mayonezi var migroslarda.. bence sorun barbekü sos.. onu bir türlü bulamadım.


  • zopcuk  (05.10.08 11:24:14) 
@zopcuk: kühne barbekü sos var satılıyor. büyük süpermarketlerde bulabilirsin.


  • thinkbeforedoing  (05.10.08 12:03:35 ~ 12:03:53) 
şahsen arada gidip burgerdaki sosların hepsinden 5er tane alıyorum buzdolabında duruyor. bundan başka bir alternatifin yok sanırım.


  • the rain baron  (05.10.08 13:26:18) 
burger kingin sos başına 25 kuruş talep etmesine ne demeli?


  • crystalsoul  (05.10.08 14:36:18) 
25 kuruş bence çok mantıksız değil..nitekim türkiye şartlarında ne hıyarların olduğunu düşünürsek :)

@zopcuk tat'ın sarımsaklı mayonezi aynı tadı veriyo mu ki?
  • greafin  (05.10.08 17:04:10) 
ben de arıyorum ama yok hiçbir yerde!
acısso da güzel ama kıvamı calve gibi değil. eğer sadece burger king için üretiyorlarsa hata ediyorlar. bu tadı evde de tatmak istiyorum!

ben her seferinde ketçabı mayonezi bırakıp "sadece acı sos istiyorum" diyorum. iki tane veriyorlar birisini eve getiriyorum. ikea'dan satın almak da fena fikir değilmiş, neden aklıma gelmedi ki?

burger king de satmaya başladıysa alırım. acısso'nun küçücük şişesi 5 küsür lirayken 25 kuruş ne ki?!
  • supergirl  (05.10.08 23:59:04) 
kangurum da bir arama yaptım 6 çeşit acı sos çıktı.
dene-ele usulü bir çalışma yapmak lazım :)
www.kangurum.com.tr
  • sefapezevengi  (06.10.08 09:37:25) 
greafin, sarmısaklı mayonez satılıyor marketlerde. calve veya pınardı sanırım markası.


  • merope  (06.10.08 09:50:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.