[]

Banyonun sürekli ıslak kalması problemi

Ya şuna bir türlü çözüm bulamadım. Ne zamandırda aklımdaydı arkadaşlar.
Şimdi şöyle izah ediyim. Banyoda, Lavabo' da sürekli elimi yüzümü yıkayan birisiyim. Haliyle akşam iş dönüşüde ayaklarımı bi güzel yıkarım. Fakat lavabonun önü sırılsıklam olur. kimi zaman ayağım kayar kafa tasımı kırmaya ramak kalır. Yere eski havluları seriyorum ama ne kadar doğru bu yaptığım. Hep ıslanıyor hep ıslanıyor.

Yani buranın kuru kalması, ve ayak basdığımda kayıp düşmemek için ne yapmalıyım. Bıktım artık havluyu ıslandıktan sonra kurutmaktan. En azından biraz ayak hizasından yukarda tutan bişey olsa, sonra ben ıslandığında onu kaldırıp vileda ile silsem. Ne biliyim. Nasıl kuru tutarım orayı? Yalnızca o lavabonun ön giriş kısmı kuru kalsa yeterli, ıslak durmasından nefret ediyorum. Aklınıza bu durumu çözmek için bir fikri olan varmı? Nasıl hallederiz bu işi. Bi yardım edin. Teşekkür ediyorum şimdiden.

 
lavobo yanında bir adet güderi bulundur. Sildiğin an hiç iz bırakmadan kupkuru kalacaktır.


  • alkolik imam  (04.10.08 23:03:20) 
Aha buda banyonun resmi :((

www.hizliresim.com
  • onyetele  (04.10.08 23:03:52) 
Banyoya, banyo halisi ser lavaboyu da sungerle silebilirsin


  • ermanen  (04.10.08 23:06:08) 
ayagini kuvvette yikamayi denesen


  • trimpot  (04.10.08 23:10:48) 
@want2die

He ya onu görmüştüm. Banyo penceresinin camına monteli böyle. Onu tualetede koyuyolar kötü kokuyu aynı pc nin fanı gibi dışarı emiyor. Yok ya onun öyle faydası olduğunu sanmıyorum.

Ben diyom ki böyle puzzle tarzı şeyler var, arasında delikler var o deliklerden sıçrayan su direkt yere akıyor o deliklerden. Banyoya seriyon onu, hatta birazcık ayağı yüksekte tutuyor. Baktın yer baya ıslanmış, sen sonra onu vileda ile siliyon. Nasıl buda etki edermi biraz?
  • onyetele  (04.10.08 23:14:36) 
@trimpot

Küvete kıyamam ya, ıslak bırakmak istemem onun içini bide :( ( :) )
  • onyetele  (04.10.08 23:16:00) 
halı en iyi çözüm. biraz da genişinden kaymayan bir paspas alacaksın.


  • likeinme  (04.10.08 23:16:22) 
- elini ayağını yıkarken daha dikatli ol suyu etrafa sıçratma!
- iki adet havlu bulundur biri el yüz için diğeri ayaklar için.
- yerde ki havlu dursun dokanma!
şindi birinci ayağı bir güzel yıkadıktan sonra musluğu kapat ayağı lavabodan indirmeden ayak havlusuyla kurulayabildiğin kadar kurula daha sonra aynı işlemi diğer ayak için uygula. en son el ve yüzü yıkadınmıydı bitti gitti işte cillop gibi. :D
  • axijazz  (04.10.08 23:22:36) 
benim banyoda tahta bir paspas var. (paspas dediysem bi isim bulamadım tahta çıtalar yanyana çakılmış) tahta yani. eskiden bulunurdu bunlardan. bulabilir misin ki?


  • mea maxima culpa  (04.10.08 23:30:02) 
@mea maxima culpa:

Bilmem. tahtakale, mahmutpaşa artık bakıcam oralara. Resmini bi çek gönder bakıyım nası bişey? Veya link mink fink bişi atabilirmisin?
  • onyetele  (04.10.08 23:40:09) 
ben eve taşınırken marangoz yapmıştı. aslında böyle avrupaları varmış bana onu gösterip sonra eski marangoz işi getirdiler. bozuldu epey sonra

eskiden böyle devlet dairelerinde masa altında ayak altına konurdu. hatırlıyorum. ayaklar üşümesin filan diye.

bence bulunabilir.
  • mea maxima culpa  (05.10.08 00:38:29) 
evet, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak resim çektim

www.facebook.com

baktıktan sonra söyleyin silicem. en saçma facebook resmi oldu bu : )) dur bi newsfeed den sileyim de millet deli demesin.

yakında çığır açıcaz. banyo paspaslarının resimlerini çeken deliler. bir ara buzdolaplarının resmini çekenlerin sitesi vardı.
  • mea maxima culpa  (05.10.08 01:43:44 ~ 01:52:01) 
çekince sıkılan mob kullanabilirsin


  • mxm  (05.10.08 13:05:36) 
ayak yıkamakla cebelleşmektense hızlıca bi duş alsanız daha iyi belki..


  • the rain baron  (05.10.08 13:32:08) 
ben de tam mea maxima culpa'nın kullandığı şeyi önerecektim.
bu banyo için değil bahçe döşemesi olarak satılıyor bildiğim kadarıyla.
koçtaş, praktiker, ikea falan gibi yapı marketlerde bulabilirsiniz.
bunların internet sitelerinde göremedim ama şurada buldum:
www.ayapimarket.com

bunun plastik olanları da var, onlar da buzdolabı altlığı olarak falan satılıyor ama ahşap hem görüntü hem kaydırmazlık açısından daha iyi. ıslansa da kendi kendine kurur nasılsa, hem bunlar bahçeye uygun olduğundan neme dayanıklı.
  • zen spider  (05.10.08 20:36:47) 
@zen spider süpermiş.

demek satılıyor bunlardan. benim banyoya uyanı varsa ben de alabilirim. benimki pek kaliteli değil, eskidi netekim.

@onyetele bunlardan al bence. üstüne tekrar paspas da serebilirsin bazen gerekirse.
  • mea maxima culpa  (05.10.08 21:32:50) 
ahşap yer karosu diye arayınca koçtaş ve praktiker'de buldum, bauhaus'da da vardır herhalde.
www.koctas.com.tr
satis.praktiker.com.tr
  • zen spider  (06.10.08 00:35:19) 
ben her yüzümü yıkadığımda yerler sırıldıklam olduğu için kendimde bi gariplik olduğuna inanmıştım uzun süre. sonra taşındım, artık hiç olmuyo. anladım ki, geniş lavabo herşeymiş.


  • cereal killer  (06.10.08 13:04:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.