[]

Yemek masasında osurmak

Yemek yerken osuruyor musunuz? Değilse osurana kızıyor musunuz? Şaka gibi gelecek ama dün yemek yerken arkadaş osurduğu için (ki bunu hep yapıyor) dayanamayıp biraz laf söyledim, istediğimi yaparım sen karışamazsın tarzında bir cevap aldım. Tartışacaktım neredeyse ama uzatmadım. Haksız mıyım lan :S Bir yanda sebzeli tavuk yerken bir yandan osuruk kokusu duymak hoş mu.




 
Ortalama bir Türk ailesi olarak yemek yerken osurmuyoruz biz. O sizin arkadaşınızın terbiyesizliği, ayrıca pişkinmiş de.


  • buzbebek  (05.06.12 00:34:52) 
valla osurmamalı aslında ya. çok samimi arkadaşlarsa ve öğrenci evi ortamı gibi bir ortamsa ufak osuruklar kabul edilebilir ama koku yayacak kadar fosur fosur osuruyora dayak yemeli..

bu arada teknik olarak yemekten 1 saat sonra falan osurmaya başlanması lazım.. yemekte bile osuran adam ya fazla yiyordur ya da bağırsak sorunları vardır..
  • ermanen  (05.06.12 00:34:53 ~ 00:35:25) 
ya gün içinde osura osura gülüp eğleniliyor tamam da, yemek yaparken ya da yemek başında yapma şunu rahatsız oluyorum diyorum sonra suçlu ben oluyorum.


  • trinitrotoluen  (05.06.12 00:36:15) 
osurulmaz. normalde osurulur da yemek masasında osurulmaz. kimse mecbur değil o kokuya. bi dahaki sefere burnunun içinden sümük çıkarıp masaya sür. bir şey derse aynı cevabı ver.


  • orange coffee  (05.06.12 00:41:09) 
kapalı bir ortamdayken 1'den fazla adam varsa çok kızıyorum. zamanında yurtta oda arkadaşımı tuvalete gönderirdim, dışardaysa bir şey diyemem ama yemek masası kabul edilebilir şey değil bana göre orda kalamam daha fazla.


  • cikolataligofret  (05.06.12 00:49:19) 
Burnundan sümük falan çıkarma. Eleman "istediğimi yaparım sen karışamazsın" demiş. Bir daha tekrarlarsa şöyle güzelce onun tabağına tükür, sonra da otur kendi yemeğine devam et. Bir şey derse istediğimi yaparım de.


  • reyals  (05.06.12 00:50:58) 
öğrenci evine bu durumun bokunu cıkardıgımız da oluyodu ama yemek yerken yapmıyodu kimse.

hıyarlık etmiş bariz.
  • rurouni  (05.06.12 00:52:42) 
haklısın. hem de tamamen haklısın. sosyal yaşama geçmeyle birlikte insanın bazı özgürlüklerinden vazgeçmesi gerekiyor. istediğini yapmak istiyorsa gitsin ormanda yaşasın.

hatta ben arkadaş ortamında yüksek sesle geğirilmesini de çok itici buluyorum. yani tamam insan gibi geğirirsin ama bazıları sanki marifetmiş gibi 120 desibelde geğiriyor.
  • sakura  (05.06.12 01:09:07) 
yani çok çok sıkışıldıysa rahatsız ediyorsa ve tuvalete gidilemiyorsa (niyeyse) salınır da kokmayacağından ya da ses çıkmayacağından emin olmak lazım. bildiğin bokunu çıkarmış senin arkadaş.


  • thejester  (05.06.12 01:31:16) 
biz şahsen zart zurt gidiyoruz zaman mekan dinlemeksizin ama tabi 10 senelik bi tecrübe var, alıştık birbirimizin osuruk kokusuna. O yüzden kendim osurmuş gibi rahat olabiliyorum. Bence sende biraz raad ol alışırsın zamanla. Hatta bir kademe ilerlet üç gün sıçma yumurta ye yemekte salonda zehri bırak bu arkadaşının yanında. eminim pes edecektir.


  • lordabbas  (05.06.12 03:20:18) 
çüş


  • mahnita  (05.06.12 09:33:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.