[]

kredi kartı vs. banka kartı

Uzun süredir kredi kartı kullanıyorum, şimdiye kadar borcumun tamamını zamanında ve eksiksiz ödedim, aşırı harcamalarım da yok zaten.

Bir yandan da banka kartım var, onu sadece para çekmek için falan kullanıyorum.

Malum türkiyede deli bir kredi kartı çılgınlığı var, karşı değilim, eğer birileri kredi kartı kullanmayı becerebiliyorsa sorun yok bence.

Acaba kredi kartı kullanımını bırakıp banka kartına mı geçsem diyorum, ama kredi kartının da limitinin artması gibi olayları kullandıkça oluyor. Asıl amaç burada kredi kartın limitini yükseltmek, ileriki zamanlar için. Ha kredi kartımı sık kullanarak limitim yükselir mi bilemiyorum, maaş bordromla sanırım her zaman maaşımı yükseltebilirim zaten.

Kararsız kaldım, eğer banka kartına geçersem, ilk 1 2 aylık süreç azıcık sancılı olacak gibime geliyor. Ya da hiç kurcalamayıp böyle mi devam etsem

 
hiç kurcalama borcunu ödeyemeyip, hesabını bilmeyip patlatsan anlarım da hepsini zamanında ödüyormuşsun da, banka kartının sağladığı bir avantajda yok ki, bir de içinde para var mı yok mu sürekli kontrolde olmak zorunda olacaksın onun da eksileri var yani üstüne, bence böyle devam et.


  • ekaterina  (02.06.12 13:50:04) 
banka kartına taksit imkanı olmuyor sanırım
bilgi...

  • anathemamen666  (02.06.12 14:35:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.