[]

sizi aramayanı arar mısınız?

çok sevdiğin bir arkadaşın var ve başka şehre gidiyo. sen aramadıkça o seni hiç aramıyo. ama her aradığında sıcak davranıyo, seni davet ediyo görüşelim diyo samimiyetine inanıyosun... kız ya da erkek farketmez, evlendi, iş güç sahibi oldu para değiştirdi vs. bunları sebep olarak sunmayalım; yapısı böyle bazı insanların.

ve ondan sürekli yeni bir şeyler öğreniyorsun, muhabbetini de seviyorsun. görüşmek de istiyorsun ama aramazsan aramıyor. bu naza katlanır mısın? hep arayan taraf olur musun?


 
Bir yere kadar evet. Bir yerden sonra kendini değersiz hissettiriyorsa ı-ıh oradan sonra bir adım daha atılmaz.
Not: Atıldı, sonuçları görüldü.

  • hicunutmam  (01.06.12 20:24:14) 
kişinin karakteriyle alakalı bir durum.
ben kesinlikle aramam -hoş beni arayanı da aramıyorum ya neyse- ama farklı düşünceler mutlaka oluri her insanın mizacı bir değil çünkü.

  • etna  (01.06.12 20:25:29) 
evli insanlar boş vakitlerini eşleriyle ve başka şeylerle geçirmeyi yeğliyorlar. arkadaş arama eylemi onlara zor geliyor. ha tabii kişisine göre değişir. bir de fazla arkadaşı olabilir. alışmıştır aranmaya vs. farklı farklı durumlar var.

en iyi strateji açık açık söylemek sanırım. "hep ben arıyorum" de. "tamam ben arayınca sıcak davranıyorsun ama senin de aramanı isterim" de... olmuyorsa da zorlama boşver...
  • ermanen  (01.06.12 20:27:29 ~ 20:28:01) 
bende de vardı böyle tipler aramayınca aramaz arayınca can ciğer buluşalım nasıl özledim bende seni arayacaktımlar vs sonra başıma bir şey geldi 'cnm bn glmyrm bni yannda hsset'

yol yakınken kurtar kendini ben kurtardım ve şuan kafam rahat aramak isteyen dost olan arar zaten
  • libertyaddict  (01.06.12 20:41:09) 
yakın arkadaşımsa ararım. NET


  • merry shelly  (01.06.12 20:43:25) 
naz degildir, yapisi boyledir, hayirsizdir ama aslinda sizi sever. sadece arayip sorma aliskanligi yoktur.
sevin onu, birakmayin :)
kendimden biliyorum. arayamiyorum insanlari, elim gitmiyor.
  • somethinginthewayshemoves  (01.06.12 20:44:24) 
artık aramıyorum. hatta siliyorum heryerden. sonra arayınca o kişi için de güzel oluyor. aa sen miydin, silmiştim numaranı diyorum.

yaş 39.
  • ben smyrna  (01.06.12 20:46:21) 
o değil de nick le soru cuk oturmuş.


  • ihe sade  (01.06.12 20:47:01) 
yok aramam. sevgili bulunca arayıp sormayı kesen kardeşim gibi gördüğüm bi insanla artık hiç görüşmüyorum.

hele karşı cinsseniz, stepne olma ihtimaliniz yüksek. aman diyim. aramayın. her şey karşılıklı.
  • repins  (01.06.12 20:51:41) 
arkadaşlar bu kişi kesinlikle sizi bırakacak, bahane edecek biri değil farzediyoruz. sadece yapısı böyle insanları soruyorum. yani sevgi emek mi, karşılık beklememek vs. aramayınca "sevgi" olmaz mı, olur mu? teşekkürler.

ben de arıyorum. aramaya da devam ediyorum. benden 10-15 yaş büyüğüm ayrıca.
  • etkilenmekicinkotuarkadasariyorum  (01.06.12 20:53:13) 
yalnızlıktan kormamak gerek


  • libertyaddict  (01.06.12 21:08:26) 
bazen protesto yapıyorum. şakayla karışık söylüyorum. samimiyete göre izah ediyorum. çünkü gerçekten ben de meraktayım, aynı dediğin tipte. satacak, yolda bırakacak, uzaklaşılacak biri değil, muhabbeti güzel ruh ikizin hatta. ama çok nadir arayıp soruyor.

bence naz değil bu. yapısı böyle. sadece zamanın ne kadar çabuk geçtiğini farketmiyor. yarın ararım, akşama ararım, geç oldu uyumuştur şimdi,...falan düşünüyor ve nihayetinde aradan günler, aylar geçtiği halde aramamış oluyor.

bzen sıkılıyorum hep arayan taraf olmaktan. hatta aramicam diyorum. fakat o güzel arkadaşlığın bitmesi de hoş değil, dediğin gibi birçok şey öğreniyorsun, muhabbetini de seviyorsun. öyle olunca arıyorum.
  • dahinnotha  (01.06.12 21:40:33 ~ 21:41:16) 
ararsın ama her defasında da aranmaz ki. değersiz hissetmeye başlıyorsun eninde sonunda. bu yüzden hep arayan taraf olmamak, gerekiyorsa görüşmemek lazım diyorum.


  • xvyz  (01.06.12 22:07:29) 
ben öyle aramayan bir insanım işte. ben olsam aramam. :) sevdiğim arkadaşlarım uzaktaysa, sürekli görüşemiyorsak hiç aramıyorum. sevmiyorum öyle telefonda hal hatır sormayı, muhabbet etmeyi pek. uzun süre görüşmeyince telefonda muhabbet de pek olmuyor. yüz yüze gelsem ama, daha dün ayrılmışız gibi aynı samimiyette konuşurum. beni hep başkaları arar. ama onlar da zamanla sıkılıyorlar bu durumdan ve aramayı bırakıyorlar. arayın bence siz. seviniyordur siz arayınca yine.


  • lemmiwinks  (01.06.12 23:46:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.