[]

cep telefonunda 112'yi iptal etme (mümkünse philips 192'de)

acil arama yani 112'yi cep telefonumda nasıl iptal edebilirim?
kullananlar bilirler, aynı sorunla karşılaşıp belki çözüm bulmuşlardır diye bir ümit yazmak istedim,
telefonun iki adet fonksiyon tuşu var.. tuş kilidi devrede iken "yes" tuşunun üstündeki yani soldaki tuşa üç kere bastığınızda acil arama yani 112'yi arıyor..
ilk basışta ışıklar yanıyor ve menü görünüyor, "kilit aç" yazıyor, bir kere daha basıldığında ikinci menü geliyor, bu tuş için "acil" yandaki tuş için "iptal" komutlarının devreye gireceği yazıyor, üçüncü basışta ise "acil" yani 112 servisini arıyor..
her hangi bir cep telefonunda tuş kilidini açık unutanlar farketmişlerdir ki basılan numaraya onlarca kez basılmıştır.. yani cebimde iken o tuşa üç değil yirmiüç kere basılması muhtemel ki geçenlerde bir kere telefonumun cebimde iken acil aramayı aradığını farkettim..

şu özellik olmasa telefonu gerçekten çok sevdim.. ah bir iptal edebilsem.. gerekirse gsm operatörüne başvurmayı planlıyorum ama onay vericeklerini sanmıyorum..

kullanım klavuzunda bulamadım, nette aradım yine bulamadım.. bunu tek sorun edinen ben miyim bilemedim..

 
telefonunu degistir. yok oyle bisey. eger olsaydi adi "acil arama" olmazdi.


  • trimpot  (02.10.08 23:35:26) 
filipse sikayet et.


  • compumaster  (03.10.08 00:56:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.