[]

Vücut Geliştirme ve Beslenme

şimdi 1,69 boy 68 kilo'yum. vücut geliştirme işine merak saralı 6 ay kadar fln oldu. söz konusu kiloyu da bu evrede aldım zaten. ilk başladığımda daha zayıftım tabii.
neyse, bu süre içinde vücudum bayağı topladı. six pack sahibi oldum, omnuzlarım hayli gelişti fln.
elimden geldiğince de beslenmeme dikkat etitm. hiç tatlı bişey yemedim mesela bu süre boyunca.
sorum şu ki, bu işle uğraşanların kaçamak yapma hakkı var mıdır? mesela arada sırada -aşırıya kaçmadan tabii- tatlı bişeler yesem ya da ne bileyim çok acıkken büyük karışık bi pizza löpletsem, yine de formumu koruyabilir miyim? özellikle karın kaslarını koruyabilmek açısında soruyorum bu soruyu.
amino da alıyorum bu arada, günde 3 tane olmak kaydıyla.
tşk.

 
bokunu çıkarmazsan sorun olmaz. Haftada bir takıl.

Edit: Ben diyet yaparken diyetimi etkilemiyordu ama irademi zayıflatıyordu. Yedikten sonra daha çok zorlanıyordum yememk için.
  • poseidon1  (31.05.12 12:51:21 ~ 12:58:25) 
bence olmaz. haftada 1 big mac'ten alacağın kaloriyi telafi edebilirsin sanırım. ama bir gün hamburger, bir gün pizza, sonraki gün kebap ve baklava yersen bozulur.


  • der meister  (31.05.12 12:53:53) 
hiç bir kuvvet beni pizza yemekten, tatlı,yaş pasta, lahmacun, çiğ köfte, kebap yemekten vazgeçiremez. gayet de fit'im :d


  • expressive  (31.05.12 12:59:51) 
en sağlam sporcular yarışmaya hazırlanan adamlar bile haftada 1-2 öğün 'cheat meal' yapıyor. gönül rahatlığıyla yapabilirsin.


  • giderbey  (31.05.12 13:26:25) 
madem öyle, 6 aylık tatlı orucumu bozuyorum o zaman.


  • pangea  (01.06.12 12:24:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.