[]

Beşiktaş Merkez'de Evimize 3. Arıyoruz!

Ev 3+1. Beşiktaş'ta Ihlamurdere caddesinin ortalarında, çarşıya 5-6 dk, iskeleye 9-10 dk mesafede. Şu an 2 erkek 1 kız 3 kişiyiz ama üçümüzde belli aralıklarla evi boşaltmak durumundayız. 1 hafta sonra kız arkadaşımız çıkacak. yani gelecek kişinin 1-2 ay gibi bir süre evi bizimle paylaştıktan sonra isteğe göre 1 veya 2 kişi bulması gerekebilir.

Buzdolabı, çamaşır makinesi, kettle vs. var.

ev sahibiyle aramızda kira dışında pek iletişim olmadığı için, banyomuzun altyapısı çok zayıf, rutubetten dolayı da biraz kirli gözüküyor, mutfak da aynı şekilde. evde ortada geniş salonumsu bir hol var, uzun bir de balkonu var. Kalorifer, kombi vs. yok, ısıtıcıyla ısınıyoruz yani.

Boş kalacak oda evin küçük odası ancak temel eşyaların sığacağı kadar geniş.

Bir de kedimiz var, kuduruğun teki, sevmiyorsanız bi hayli gıcık edebilir. :)

Kira: 950 lira / 3 - Depozito vs. yok

İlgilenenler mesaj veya mail atabilirler.

biri.ambulans.cagirsin@gmail.com

 
Hocam yanlış anlama da 950 YTL'yi neye veriyoruz biz madem? Evde hicbir şey yok.


  • coca-cola  (29.05.12 11:00:52) 
burası beşiktaş ucuza bile bulmuşlar bence


  • amaltheia  (29.05.12 13:57:49) 
bu civarda 950 liraya kombili 2+1 bile çok zor bulursunuz. ki üstelik emlakçı komisyonu ve depozitoyu da toplamanız gerekir büyük ihtimalle.


  • oyle degil bak simdi  (29.05.12 14:10:38) 
Yuh arkadas ne pahalıymış Beşiktaş. Ben Üsküdar merkezde 0 binada oturuyorum 4. Kat kombi uydu vs. 750 oduyorum.


  • coca-cola  (29.05.12 15:07:15) 
hali hazırda çok yakınlarda 1100e kalıyoruz ki daha uzak çarşıya falan. 2+1 ve eşyalı...

not:eşyaları görseniz korkarsınız..
  • Absinthe75c  (30.05.12 22:28:04) 
arayış son hızıyla sürüyor.

not: daha önce 2 sefer sorunlar yaşadığımız için gelecek arkadaşın bizim yaşlarımızda olması tercihimizdir. (20-25)
  • oyle degil bak simdi  (01.06.12 03:34:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.