[]

TV alicam da. LED, LCD, Digital TV, smart tv, dab, dvb nedir tam olarak ne

butce 1500-2000 max.
80 90 cm den 120ye kadar yolu olabilir. duz olmali duvara asilable olmali.
2D 3D olayi cidden oluyo mu gozluksuz? Gozluksuz 3D bana mantiksiz geliyo!!


LED LCD'den sonra galiba ve daha iyi.
Gunduz isiginda LED mi daha iyi peki?
DAB DVB bisuru ivir zivir standart var bunlar tam olarak nedir?
ise yariyo mu cidden?
goz farki anliyo mu mesela yani? 50 Hertz, 400 Hertz cidden kaliteyi arttiriyo mu yoksa reklam kokan seyler mi bunlar?
markanin onemi nedir? SAMSUNG Panasonicden hep daha mi iyidir?

bi de laptopdan DVD izlerkene otomatik taniyo mu yeni duz ekran TVlar direkt?

 
lcd iyi değil ya led güzel galiba bide ama ledlerde tam led deyilmiş galiba, panasonic hep en iyidir galiba ama samsungta iyidir, samsungun son tv lerinde bi teknoloji vardı adını unuttum ona bi bak istersen


  • 05  (28.05.12 00:16:33) 
bence philips'in televizyonları da çok kaliteli. 3d yi boşver bence full hd yeterli. hd ready'i ben pek beğenmedim.

led daha ince olduğu için sanırım daha parlak bir görüntü veriyor. lcd aldım ben.

laptopdan dvd izleme devrine son artık neredeyse hepsinde usb girişi var. yok ben illa da bağlarım diyorsanız hdmi veya vga dan bağlarsınız ekstra bir şeye gerek yok.
  • historien  (28.05.12 00:22:03 ~ 00:22:27) 
hala düzletmedilrse philips filme gömmediğiniz, ayrı dosya olarak koyduğunuz altyazıları göstermez. altyazı dosyalarını okumuyor, desteklemiyor.


  • kibritsuyu  (28.05.12 00:23:57) 
bakmadan alma
mediamarkt

  • partizan  (28.05.12 00:25:23) 
LCD öldü artık teknoloji olarak, günümüz teknolojisi LED.
Samsung LED konusunda oldukça iyi ve fiyat/performans olarakta verimlidir.
50Hz 400Hz çok farketmiyor ama farkediyor, ne kadar yüksek o kadar iyi özellikle bilgisayardan HD film izleyeyim, oyun oynayaım derseniz.
Gözlüksüz 3D henüz televizyonlar için prematür bir teknoloji, gözlüklüleri bile ahım şahım değil zaten ama fiyata göre alınabilir.
DVD otomatik tanıma anlamadım ama HDMI ile bağlarsan bilgisayar monitörü gibi oluyor ama Samsung alırsan allshare ile samsung marka telefon, bilgisayar vs kablosuz ağınla birbirine bağlanmadan iletime geçebiliyor.
  • lunedor  (28.05.12 00:26:27) 
Hızlı hızlı cevaplayayım.
Askı aparatlarıyla tüm panel tv leri duvara asabilirsiniz. Gerçi tüplüleri de asabilirsiniz. Uygun aparatlar mevcut.
Gözlüksüz 3D mümkün. Toshibanın var bir tane:
www.youtube.com
www.donanimhaber.com

Gözlüksüz 3D nin gözleri nasıl etkilediği hakkında detaylı bilgi yok. Nintendo 3DS den edindiğimiz tecrübeyle gözleri daha fazla etkiliyor olmalı.

LED aslında LCD dir, sadece ışık kaynağı farkı var. Daha az güç tüketimi vs.
Artık eskisi gibi gündüz ışığından etkilenme durumları yok.

DVB-T, DVB-C, DVB-S (hangisi varsa) karasal, kablolu ve uydu yayınlarını ekstra cihaza gerek olmadan seyredebilirsiniz.

Göz farkı anlayabilir de anlayamayabilir de, görüntüdeki sahneye, panelin kalitesine, tepki süresine göre değişir. 400Hz abartı. En üst düzey tvler 240 Hz olabiliyor.

Panasonic Sharp gibi ürünler bu işin meraklıları tarafından tercih ediliyor. Özellikle bu markalar haricinde tv kullanmayanlar var. Loewe klasman dışı.

Yukarıda bahsedilen "tam led değilmiş" olayı edgeLED ve Full LEd farkıdır. Şimdilik sadece LG ve Sharp ta var diye biliyorum.

Philips in TV departmanı TPV tarafından satın alındı. Şimdilik kalitesi hakkında bilgi sahibi değiliz.

"bi de laptopdan DVD izlerkene otomatik taniyo mu yeni duz ekran TVlar direkt?"
Ne kastettiğinizi anlamadım
Uğraşmadan görüntüyü aktarabilir miyim ise vga, hdmi gibi çıkışlardan mümkün bu. Laptoptan haberi olsun, öyle kumandalar arası geçiş yapmayayım tek kumandayla keyfime bakayım demek istiyorsanız, HDMI-CEC özelikli cihazları bir araya getirdiğinizde tek kumadayla cihazları kontrol edebiliyorsunuz. DVD, Blu-ray, Ses Sitemi vs. Bu özellik markalardan bağımsız çalışır. HDMI-CEC olduktan sonra Samsung marka Blu-ray player la Sharp marka tv birbiriyle uyumlu çalışır.
  • iustitia omnibus  (28.05.12 01:00:38 ~ 01:06:58) 
bır arkadasım plazma demıstı en ıyısı ıcın. uzun omurlu oluyormus. bıde pıxel bakımdan hareketlerı serı olarak ızlenıyormus. led lcdde bole hızlı harekette sanırım tıtreme degılde bole pıxeller fln gorunuyormus ne kadar dogru bılmıyorum. arkadasım plazma almıstı ve delı gıbı arastırmıstı alacakken.led cok parlaklık oldugundan ıyı goruntu verıyormus gıbı gorunuyor dıyordu


  • slash01  (28.05.12 01:23:06) 
bende bir ara araştırdım ettim. led tv alacaktım. sonra mağaza mağaza dolaşırken fark ettim ki, led tv'lerin görüntüsü plazma'lara göre çok yapay kalıyor. yani gözünün görmek istediği görüntü led tv'lerde yok. hem çok parlak hem de çizgiler çok belirgin. yani sağlam bir fotoğrafçı bir tv almak isteseydi plazma alırdı. ben panasonic 46st33e aldım. internetten film seyredebiliyorum. hatta laptop'tan bağlayıp internetten her şeyi takip edebiliyorum. görüntüsünden çok memnunum. neoplazma olduğu için yansıma da yapmıyor. 600 hz olduğu için çok hızlı sahnelerde takılma olmuyor.

tv'yi aldığım kişi, plazmanın üretimi pahalı olduğu için şirketler üretmek istemiyor demişti. bir plazma üretmek üç tane led tv üretmeye eşitmiş. tabi şirketler insanları değil, parayı düşünür. reklamları ona göre yaparlar. neyse ben o kişinin yalancısıyım.
  • silver apple  (28.05.12 01:46:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.