[]

Ailenin tanıştırdığı hatun kişi...

Efendim olay şu şekilde;

Bundan bir süre önce bir yıllık sevgilimden ayrılmıştım.Onun da duyurusu var ama üşendim şimdi.

Gel zaman git zaman bizimkiler burada bir öğretmen beğenmişler.Dün bir dostumuz bizi tanıştırdı.Hep beraber oturduk sohbet ettik.Ama onlar öğretmen olduklarından dolayı ben pek girmedim konularına ama hatun baya bi hoşuma gitti.

Neyse dağıldık falan.Akşam ben tanıdıktan hatun kişinin telefonunu istedim.O da ilk başta sordu hatun kişiye.Hatunun da onayı ile verdi telefonunu.Bende aradım hemen ama açmadı.Aradan bir saat kadar geçtikten sonra mesaj attım.Bugün pek konuşma fırsatı bulamadık istersen yarın görüşelim diye ve kabul etti.

Bugün tekrar buluştuk.Sohbet muhaabetten sonra ben girdim konuya.İşt daha yakından tanımak istiyorum falan diye.Ama hatun baya bir tereddüt etti.Dedim işte görüşmek istersen tekrar hemen bir cevap vermek zorunda değilsin ama istemiyorsan bunu hemen söylmeni tercih ederim dedim.Nötrüm dedi.Ne yaptıysan bi cevap alamadım muhalakta kaldı öyle.

Az öncede mesaj geldi.Senin için olumsuzluk düşünmedim, bil istedim sadace diye...

Şimdi bu durumu bana biri açıklayabilir mi panpalar.Nasıl aksiyon almak gerekli?Montla sıçmak ve seviyosan git konuş bence den başka önerisi olan var mıdır?

 
kabul etmiş işte sevişmek için acele etme, zamana bırak. görüşelim bişeyler yapalım felan teklifte bulun


  • 05  (27.05.12 23:28:02) 
onu ikna etmeni bekliyor bence. istemese buluşmazdı.


  • manifeste  (27.05.12 23:28:36) 
aga sen yapacağını yapmışsın bırak düşme daha üstüne. hatunun pek gönlü yok, senin de kalbini kırmak istemiyor gibi.


  • roger that  (27.05.12 23:28:48) 
hemen konuya girmeyeydin iyiydi (=


  • w a s d  (27.05.12 23:29:06) 
ağırdan alıyor, seni tanımaya çalışacak. aklına yatarsa da evlenme teklifi bekleyecek.

sen bir-iki hafta daha bekleyip bir mesaj daha at ama artık buna olumlu bir cevap alamazsan ilgilenmediğini düşüneceğim tadında da imada bulun bence.
  • merena  (27.05.12 23:30:22) 
monoton takılma dostum kıza birlikte bişeyler yapmayı teklif et birbirinizi tanıyın edin ne bileyim öyle görüşmek isteyip istemediğiyle ilgili bi soru sorma yani öyle bunaltma.


  • ayemgoing  (27.05.12 23:30:26) 
arkadaş takıl. seni de kadına beğenmiş de tanıştırmışlardır.
sonra oluru olursa niyetlenirsin.
eğlenceli şeyler yapın.
  • goldentitan  (27.05.12 23:31:25 ~ 23:32:07) 
ee yarına imzaları atın bari.
bi dur bismillah.
aksiyonun allahını yapmışın. sakin.

edit: öğretmen kız kısmına baya takıldım
  • cecilia  (27.05.12 23:36:06 ~ 23:43:14) 
kız yolu açmış, gel ikna et beni demiş bence.

diren ve efsane ol.
  • repins  (27.05.12 23:38:08) 
bu ne hız hocam yangından mal kaçırır gibi. ilk buluşmada ciddi düşünüyorum vs vs denmez ki. biraz takılın yani flört iyi gelir


  • gündüz m  (27.05.12 23:38:12) 
bazı kadınlar evleneceği adama aşık olmaz onu seçerler diye bir şey okumuş ya da duymuştum. seçilen olmak için de biraz daha çaba gerekli sanırım. bence sana rağmen gayet olumlu gitmiş her şey. bunaltmadan usulca devam et.


  • asilsiz suclama  (27.05.12 23:51:36) 
siz ciddi misiniz ya ? bunun nesi hızlı ki ? adam sadece seni yakından tanımak istiyorum demiş, sanki evlenme teklif etti gibi muamele yapmışsınız.

sen bekle kardeşim burada bu kadar insan bunun "hızlı" oldugunu düsündügüne göre belki kız da öyle düşünmüştür. bekle azcık düşünsün gönlü olmasa hayır derdi zaten.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (27.05.12 23:54:48) 
iltifat et.


  • esenboga  (27.05.12 23:56:22) 
Agalar o kadar hızlı değil.Evlenme teklif etmedik.Hani bişey düşünmüyorsa arayıpta rahatsız etmemek için o şekilde girdim olaya.

Ama diğer yandan hiç istemeseydi telefonunu asla verdirtmezdi.Ben de tam kararımı vermiş değlim ki.Sadece ilk görüşlerim olumlu.Dahası sonradan tanıyınca gelecek.Belki ben istmeyeceğim belki o ya da süper bir ilişki başlayacak bunu kimse bilemez ki.
  • Evocati  (27.05.12 23:59:40) 
wasd +1
usta ne bu acele. sadece zaman geçirecektin. görücü usulü gibi olmuş neredeyse.

  • lorenzen  (28.05.12 00:02:22) 
Bariz bir şekilde olumlu düşünüyor senin için. Ama belki aceleye geldi diye düşünebilir. "Evlilik teklif etmedik" dedin ya, "Görüşmek istersen söyle, acele karar verme" demek onun gibi bir şey olmuş. Kız ürkmüş olabilir, ya da kendini ağırdan satmak istiyordur.

Sen ufaktan mesajlaş, birkaç gün sonra gene dışarıya çağır, evine bırak filan. Sonra üçüncü buluşmada elinden tut, dudağından öp...
  • long live rock n roll  (28.05.12 00:36:52) 
klasık turk kızı, ellerımle bogasım geldı aq

kızdır nazdır her evde azdır hesabı naz yapıyor aq. urkek ceylan edalarında bır mesaj cakmıs sana. sende avına yavas ve saglam adımlarla yaklas

hemen atlama ustune kı kacmasın
  • Bysb  (28.05.12 01:19:11) 
Biraz zaman istiyor tanımak istiyor, oluru var ama hızlı olma yavaş yavaş tanıyalım birbirimizi diyor.

Kısaca oluru var.
  • basond  (28.05.12 10:24:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.