[]

Tuvaletini yaparken dahi olan adam.

Sevdiğim bir iki defa anlatmıştı. bi' amcamız tuvalete giriyor, tuvaletini(merak edenler için, büyük) yaparken, karısı aniden kapıyı açıyor ve amcamızın beyne pıhtı atılıyor. Sonra kendisine arada hal geliyor ve müthiş resim yapma isteğiyle beraber, artık o anda etrafta ne varsa onun üzerine şahane resimler çiziyor. Ve bu olay gerçekmiş, Yaşanmış yani.

İnternette bakındım ancak bulamadım, bildiğiniz böyle birşey var mı ? Yoksa şehir efsanesi falan mı ?.


 
discovery channel da izledim. yani gerçek
aynı programda kör bir türk de vardı sanırım

  • floduyn  (27.05.12 00:54:42) 
powder
www.imdb.com

  • passenger  (27.05.12 00:56:03) 
nasıl lan herkes aynı filmin linkini mi atıyor anlamadım ne oluyoruz ?

edit: alttaki duyuru.
  • nedensizce  (27.05.12 00:57:44 ~ 00:58:02) 
Buram buram efsane kokuyor.Kaldı ki aklına bir şey gelmesi neyse ama olmayan bir yeteneğin bir anda belirmesi zaten mümkün değil.


  • grgn  (27.05.12 00:58:17) 
olmaz mı? gazetede okumuştum bir kadın vardı ateşli bir hastalığa mı ne yakalanıyor yada komadaydı tam hatırlayamadım ama neyse iyileştiğinde çatır çatır çince konuşuyordu.Çinceyle alakası olmayan biriymiş üstelik. Sonra einstein da çocukken attan düşmesiyle beyninin bir kısmı etkilenip farklı çalışmaya mı ne başlamış arkadaşım bir yerde okumuş öyle diyordu. var galiba böyle enteresanlıklar


  • extraterrestrial  (27.05.12 01:01:14) 
örümcek sokmasıyla günde 2 paket sigara içen adam tedavi sonrası sigarayı bırakmıştı. bırakmıştı derken deneyerek değil aniden kendiliğinden. hafızayı siliyormuş herhalde örümcek zehri. okan'da izlemiştim.


  • rony  (27.05.12 01:34:16) 
izledim ben bunu. üstün yetenekli insanlarla ilgili bir belgeseldi, otistikler falan da vardı. bulursan yaz buraya, ben de arıyordum onu.


  • ziplayan meksika bamyasi  (27.05.12 21:46:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.