[]

varikosel kısırlık

arkadaşlar doktorum varis var dedi testislerimde ultrasona gönderdi ultrasonda birşey çıkmadı. bi ilaç verdi 10 gün kullan sonra tekrar bakalım dedi. şu durumda varikosel var mı yok mu birşey demedi çok korkuyorum kısır mı olacağım




 
merak etme o kadar ciddi bir şey değil, tedavi edilmeden çoook uzun süre geçmediği takdirde bir sıkıntı olmaz, en fazla şu an sahip olduğun spermler etkisiz olur o kadar.


  • thejester  (26.05.12 18:16:44) 
varikosel tedavi edilebilen bir hastalıktır. ameliyatla varis olmuş damar alınır/açılır. tedaviden sonra daş gibi olursunuz.


  • rony  (26.05.12 18:16:53) 
çok ayakta durmaktan olmuş herhalde.


  • Celestial  (26.05.12 18:18:44) 
bende de var hemde ileri seviyede tesadüf eseri abim check-upta ürolojiyi seçmişti onda çıktı bende meraktan girdim ellettim malzemeyi :)
neyse işte sperm sayımı istedi normal çıktı değerlerim düştüğü zaman ameliyat olabilirsin ya da beklemeden olabilirsin dedi. bende çok sallamadım ama bir ara olucam ameliyatınıda aklımda hep.
edit: benden önce muayene olan 8 yaşında bir çocukta bile çıktı hesap et. yani herkeste olabilir ve çocuk olmayacak kadar bir sıkıntı yaratmamışsa çoğu kişinin haberi bile olmazmış.
  • gündüz m  (26.05.12 18:23:50 ~ 18:26:01) 
spermiyogram ister doktor orada görünür, ama varikosel olsa bile ameliyatla geçiyor,


  • vincenzo  (26.05.12 19:54:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.