[]

Geforce gt525m ekran kartı sorunu

Merhabalar,

Geforce GT525M ekran kartı var elimdeki dizüstü bilgisayarımda. Şimdiye kadar kendisiyle hiç bir problemimiz olmamıştı, geçenlerde sağ alt köşede 301.42 update çıktı diye uyardı. Ben de yüklemiş bulundum. Yüklemez olaydım, o günden beri ekran kartı doğru düzgün çalışmıyor.

Bilgisayarı açıyorum, atıyorum bi oyuna gireceğim. Daha önce hiç takılmadan oynayabildiğim oyun kasmaya başladı. Nvidia ayarlarından bir şeylerle oynadım düzeldi. Sanırım arada bir anakart üzerindeki ekran kartıyla açmaya felan çalışıyor. Bir kaç gündür de bilgisayar durduk yere kitleniyor, 5-10 sn takılı kaldıktan sonra kendine geliyor ve ekteki fotoğraftaki uyarıyı veriyor.

Ne yapmam gerekli bilmiyorum? Eski sürücüsüne nasıl döndüreceğim ben bunu? Nvidia'nın ayarlarından her zaman nvidia ekran kartını kullan seçeneğini de işaretlememe rağmen bu şekilde..

 
aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarına gir ekran katına sağ tıklayıp özellikler sürücüyü geri yükle de bi bakalım


  • camasirsuyu  (26.05.12 14:49:04) 
sürücüden değil de performans ayarlarından kaynaklanıyor olabilir. güç seçeneklerinden performans ı seçin eğer öyle bir problem varsa. cihazınız çift ekran kartlı olabilir. oyunu açarken gt525 ekran kartının kullanılacağından emin olun.


  • eipcack  (26.05.12 17:16:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.