[]

sigarayı bırakınca hayat çok sıkıcıymış lan!

www.eksiduyuru.com

valla zerre canım istemiyor ama yapıcak başka işim yokmuş. yani proje falan bitirmem gerekiyor ama şu an çok sıkılıyorum sigara içmediğim için. abur cubur falan doldurdum eve, onlarla tıkınıyorum ama ne biliym, hayat çok boşmuş be .)

bir de abur cuburları ağzıma götürürken sanki oruçluymuşum gibi bi' hissiyat oluşuyor. şöyle bi' duraksıyorum bir şey yemeden önce. iki kez düşünüyorum ağzıma götürürken falan. abur cuburu da zevkle tüketemiyorum yani. napak kanka?

 
sigarayı icat edenlerin, dünyaya yayanların allah belasını versin. insanları ne hale getirdi şu illet yaa..


  • kisa bisey olsun istemistim  (25.05.12 23:20:03) 
tespih kullandı ve çerez (tek atımlık fındık, fıstık gibi) yedi bol bol bırakan bir arkadaşım.


  • asilsiz suclama  (25.05.12 23:22:32) 
aynı şeyi ben de yaptım bugün. 24 saattir sigara içmiyorum. bunu nasıl başardım diye şaşırıyorum ama. günde bir iki tane tüttürmeye devam edesim var benim de.

canım çok aşırı çekmedi aslında gün başladığından beri hiç içmediğim için ama hiç bir şeye odaklanamıyorum. mal mal oturmaktan ya da uyumaktan başka bir şey yapamıyorum canım istese de istemese de.
  • nedensizce  (25.05.12 23:29:01) 
@nedensizce, tam olarak aynı şeyleri yaşıyoruz dostum.


  • schopenowski  (25.05.12 23:30:35) 
zamanla geçer. alışkanlıkları yenme sürecindesin.


  • rony  (25.05.12 23:44:43) 
evet yaaa, napak kanka?1 yıl 5 gün oldu sigarayı bırakalı, hayatın rengi soldu yaa.. 7 ay kaldı bugün itibariyle sigarama kavuşmama ama dayanamıyorum.


  • bitter cikolata  (25.05.12 23:46:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.