[]

bir küfüre en göt edici cevap ?

Selam eksiduyuru ahalisi,
"Senin zürriyetini sikerim" küfrene karşılık en güzel göt edici cevap nedir ? Kayıtsız kalmaktır,siz aynı hayvanlığı yapmayın vs.vs. gibi cevaplar vermezseniz güzel olur.
Belki biraz saçma bir soru gelmiş olabilir ama sordum işte =)


 
"önce montla sıç" derdim ben olsam.


  • deckard  (28.09.08 15:45:16) 
"Senin sikecek zürriyetin yok piçoğlu"


  • mabl  (28.09.08 15:54:45) 
Ya da çocukluğumuzdan gelen esinti: "Aynaaa" :P


  • mabl  (28.09.08 15:55:19) 
şimdi zürriyet, soy anlamına geldiği için ordan bir yerden vurabilirsiniz diyorum. soyunuzun etkisini kullanın bence.

türk dil kurumu, 2008.
  • rectoa  (28.09.08 15:58:18) 
"neyle?"


  • ravioli  (28.09.08 16:43:29) 
anan da oyle derken sen dogdun


  • x daemon  (28.09.08 16:46:01) 
bende senin hüviyetini sikiyim denilebilir..


  • isott  (28.09.08 16:54:51) 
"bi siktir git"


  • vita vinum est  (28.09.08 17:29:57) 
hahah! ek$i duyuru için çok yaratıcı bir başlık olmuş. küfredecek kişi ile daha fazla muhattap oluyorsun ki ya kavga edersin(tabi mizaç meselesi) ya da "bi sktr git" dersin,alay eder (soyumu sopumu öyle kısa sanma?) gidersin en fazla.



bu başlık hakkında bi'şey: ek$iduyuru'nun konsept sınırlarını öğretici olmuş eheh
  • yurdum insanı  (28.09.08 17:58:18) 
  • egotm  (28.09.08 18:40:01) 
götüne yoğurt sürer, ayran oluncaya kadar sikerim:D


  • baldur  (28.09.08 20:08:42) 
"gel benden başla" dedikten sonra kafa göz dalmak lazım.


  • kimlanbu  (28.09.08 20:17:15) 
Abi afedersin de ona küfürle cevap verilmez. Direk kafayı gömüceksin çotaaaaa diye akıcak pekmez, görecek zürriyeti.


  • betty puf puf  (28.09.08 21:38:19) 
nefes alış verişi çok iyi ayarlamak lazım.
vereceginiz cevap şu
"asssiktir lan ordan"

sss bölümünde gerçekten dışarı nefes vermeniz lazım.
ordan'ın akabinde de tıs tıs tıs kaale almıyor gibi gülmeniz lazım

tam betimlersem şöyle

as((öksürür gibi ah der gibi çıkacak) ssss (nefes veriyoruz) siktir la nordan(tıs tıs gülün)
  • cruseo  (28.09.08 23:57:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.