[]

Elektriğimi kestiler...

Duyurunun Borçluları,

Aydem, ödenmemiş iki elektrik borcumdan dolayı elektriğimi keşmiş. Aynı gün borcu yatırdım. Şimdi elektriğimi açtırmam için ne yapmam gerekli? Benden bir ücret talep edecekler mi? Edeceklerse ne kadar? Şimdiden teşekkürler...

edit: imla.

 
kestilerse açma kapama ücreti alıyorlar. 15-20 lira gibi bişeydi.


  • rodeocu  (23.05.12 20:05:27) 
Bir soru daha: Peki yarın sabahtan gitsem açma - kapama ücreti ne hal ise onu yatırsam ne kadar zamanda elektriğime kavuşabilirim?


  • mylord  (23.05.12 20:08:15) 
19 lira ücret istemişlerdi benden hat açma kapama işlemi için.
ben saat 16da gidip ödediğim halde aynı gün açılmıştı. mesai bitimine bir saat kadar varken.
bu açma kapama ücretini ertesi aya erteleyebiliyorsun eğer istersen. ama hattın açılması için ödenmemiş faturan kalmaması gerekiyor.
şehre göre farklı uygulamalar olabilir. benim bahsettiğim: eskişehir oeadaş
  • dahinnotha  (23.05.12 20:13:18 ~ 20:31:55) 
ankarada o işi direkt faturaya yansıtıolardı açma kapama olayını ama faturayı ödedim diye adamların müşteri hizmetlerini arayıp haber veriodun gelip açıolardı. kendi kendilerine gelmeslerini beklersen biraz uzun sürebilir


  • bebek terlik  (23.05.12 20:20:58) 
madem ödedin faturaları, yapabiliyosan kendin aç, ya da açtır. bişey olmaz, bende olmuyor en azından. bekleme karanlıkta.


  • asleep  (23.05.12 20:25:22) 
@asleep işin sonunda davalık olmak var :D o iş olmaz.

Müşteri hizmetlerini aradım. Borcumu ödediğimi söledim ve elektriğimi bugün veya yarın açaçcaklarını ve açma-kapama ücretini önümüzdeki faturaya yansıtacaklarını söylediler.
  • mylord  (23.05.12 20:37:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.