[]

ubuntu fanı çok döndürüyor.

komik bir başlık oldu, fakındayım.

bilgisayarıma tam uyumlu değil mi bilmiyorum ama laptop fanı hızlıca dönüyor sürekli. w7de böyle bir sorun yoktu. daha önce de ubuntu kurmuş, bununla karşılaşmamıştım. wubiden girince oluyordu bu fakat tam kurulumda sıkıntı çıkmıyordu. packard bell easy note serisinden bir bilgiasyar. 64bit işlemcili. yanlış ubuntuyu kurmuş olabilirim. desktop versiyonunu indirmiş olabilirim. sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi? uyumlu olup olmadığını nereden kontrol ederim?


 
11.10. normalde bellekten kullanıyordum. çünkü w7 sıklıkla arıza yaqpıyor, acil durumlarda onarmak yerine ubuntuyu kullanıyordum. fakat bıktım w7den aynı bellekten sıfır kurulum yaptım.

ek sürücüler ile ilgili bir uyarı verdi az önce. güncelleme yapmasına izin verdim. onları ayarlamakla meşgul şimdi. laptop soğutucusunu da kapattım şimdi, iyi gibi.

12.04 e yükseltme yapıyor aynı zamanda.
  • dahinnotha  (23.05.12 15:53:04 ~ 15:53:32) 
Windows'ta pil 1 saatte biterken Ubuntu 12.04 ile 2.5 saat kullaniyorum. kesin ayarlarda bir problem vardir.


  • curt  (23.05.12 16:46:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.