[]

İliski de sadakat

Şimdiye kadar iliskileriniz hep tek gecelik olmuş bir gördüğünüzü bir daha görmüyorsunuz o kadar ki arkadaslarınız sizinle dalga geçiyor mezar tasına " ilk kez yalnız yatıyor " diye yazdiracagiz ki herkes ne mal olduğunu anlasın gibisinden muhabbetlere konu oluyorsunuz. Yıllarca böyle yaşadıktan sonra sevgiliniz oluyor ki o da her türlü konuya açık bir insan gecmisi hemen hemen sizin gibi ama farklı illerde yasıyorsunuz. Ayda en fazla iki yada uç kere yüz yüze gorusebiliyorsunuz. Birlikte iken ten uyumunuz muhteşem birbirinize doymuyorsunuz ama ama uzakken de gun icinde sürekli konuşuyorsunuz. Fuckbuddy listenizde bir dünya isim yazarken siz sırf sevgili yaptınız diye o defteri kapattınız ki sevgilinizin de gecmisi böyleyken ve sehir dışında ne yaptığını bilmezken. Şimdi sorum su. Onun orda ne yaptığını bilmez iken benim burda uslu uslu oturmam benim icin doğru kısım ama bir yanımda diyor ki evet onun ne yaptığını bilmiyorum ama ya o benim gibi uslu uslu oturmuyor keyfine keyif katıyorsa ben niye yapmıyorum. Biliyorum ki bir cogunuza doğru düzgün bir yasam tarzı gelmeyecek etik bulmayacak ama benim yasam tarzım bu size doğru gelsin yada gelmesin o yüzden yasam tarzımı eleştirmeden bişeyler yazar iseniz cok sevinirim. Saygılar sevgiler.




 
bu konuyu açık açık kızla konuşmayı denedin mi?


  • ekaterina  (20.05.12 12:41:30) 
Eğer siz burada uslu uslu otururken o orada keyfine keyif katıyorsa (bilmiyorsunuz ama hadi öyleymiş gibi yapalım) ve eskiden böyle bir yaşam tarzınız varsa bence mevzuyu gurur duymanız gereken bir şey olarak görebilirsiniz.

Zaten o orada öyle yapıyorsa eninde sonunda haberiniz olur. Artık dileğinize göre de kararınızı verirsiniz.
  • enedwaith  (20.05.12 13:19:28) 
kimsin hacı sen?

alican ağaoğlu musun?
  • ottoturk  (20.05.12 13:49:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.