[]

Alaçatıyı Bilenler?

Haftasonu alaçatıya gidelim dedik ama bilenlere bi soralım önce.
1-izmir-Fahrettinaltaydan otobüs kalkıyormuş doğrumu?doğruysa fiyat?
2-Nerde yemek yenir ne yenmeli?ne kadar tutar yaklaşık? nereler gezilmeli?
3-denize nerde girilmeli?alaçatıya gittik diyelim otobüsle plaja ulaşım nasıl oluyor?
4-ve daha başka önerileriniz varsa alayım

 
1 - 10 lira (geçen sezon)
2 - çok alternatif var. tam alaçatı da olmasada, kırçiçeği ve dost pide harikadır. pide fiyatları 10-15 arası idi. yine çeşme/ayayorgi tarafındaki "Bizim Ev" de inanılmaz ucuz ve güzel yemekler yiyebilirsiniz. ciğer kavurma ve ızgaraları muhteşem, aslında her yaptıkları muhteşem.
3 - taksi istanbula göre inanılmaz pahalı en az 4-5 katı fazla yazıyor, deniz icin alaçatının suyu inanılmaz soğuk olduğu için pek tercih etmiyrum ben. yine çok yakın olmasa da alaçatı merkeze altınkum en güzel plaj bana göre.
4 - imkanınız varsa araba kiralayın. kesinlikle çok işinize yarayacaktır.
  • cursed  (19.05.12 15:11:07) 
3-altınkum
4-çeşme kalesi ve müzesini gezin, çok kayda değer birşey olmasada gidince görmek lazım

  • 05  (19.05.12 15:38:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.