[]

ÇIKIŞ

Üniversiteden temmuz'da mezun oldum ama henüz çıkışımı almadım.

1- Aynı gün içerisinde alabilir miyim?
2- Çıkışı almak için belli bir süre var mı, 3 - 4 ay sonra da alabilir miyim mesela?
3- Kütüphane kartımı kaybettim sorun çıkarırlar mı?
4- Fotoğrafın sakalsız olması şart mı?

Teşekkürler.

 
2- belli bi süre yok sanırım, ben 1 ay sonra almıştım, o ana kadar kimse bir şey dememişti, şu güne kadar alman gerek diye.


4- ne fotoğrafı?
  • ravioli  (26.09.08 07:48:35) 
Bu sordukların okuldan okula, fakülteden fakülteye göre değişir ama;
1- Bildiğim kadarıyla alamazsın. Yönetimin imzalaması gerekiyor.
2-Belli bir süre yok, istediğin zaman alırsın. Ama belgelerini bir an önce ver.
3-Gazete ilanı isteyebilirler kaybolduğuna dair.
4-Evet, sakalsız olmalı.
  • gioberg  (26.09.08 11:30:34) 
vaktiyle çıkışına al böyle şeylerin şakası olmaz ülkemizde :P

kütüphaneye borcun yoksa bir problem olmaz herhalde
  • leontes  (26.09.08 11:40:29 ~ 11:41:02) 
1- alırsın. en fazla imzalar için biraz koşuşturursun ama bir günde hallolur
2- belirli bir süre yok diye biliyorum ben de.
3- kütüphane kartını bilemem ama kitap iade etmeyi unutmuşsan bayagı ugraştırıyorlar. sen yine de oğrenci işlerini hatta kütüphaneyi ara bir konuş. kıllık çıkarma adına gazeteye kayıp ilanı vermeni isteyebilirler.
4- bu birazda diploma bölümündekilere bağlı benim ilk verdiğim fotoğrafı beğenmemişlerdi sakal yüzünden, kestirip tekrar çektirdim aslında onu da kabul etmeyeceklerdi ama kratos a bağladığımı görünce halletmişlerdi işimi.

not: şimdi aklıma geldi çıkış için de fotoğraf istiyorlar mı? benim bildiğim fotoğrafı diplomayı almak istediğinde alıyorlar.
  • patricia teyze  (26.09.08 11:40:40) 
1- Ben belelerimi teslim ettikten 1 hafta sonra almıştım.
2- Her zaman alabilirsin.
3- Pasoyu da istiyorlardı vermemek için gazeteye ilan vermiştim. O kart için de isterler belki.
4- "Sakalımı kesmeyeyim fotoşop yaptırırım hehe" dersen bil ki yemiyorlar. Tecrübe ile sabittir. Bir de takım elbise de şarttı.
  • flame of feanor  (26.09.08 18:26:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.