[]

ipad 2 vs. galaxy tab 10.1

hangisi? neden?

bir de bunları bir alete bağlayıp sunum yapmak falan mümkün mü?

word excel pdf falan açıyorlar mı?

 
galaxy tab 10.1 enfes bir şey. :) bana göre o. flashları sorunsuz çalıştırması olsun, inceliği olsun, işletim sistemi olsun, ben çok beğendim.

galaxy için var biliyorum da (usb dönüştürücü tarzında bir şey) aynı şey ipad için de vardır.

pdf kesinlikle açıyor galaxy, word ve excel açıkçası hiç denemedim, ama açamadıysa bile ufak bir programcıkla her şeyi açar valla. ki ipad de öyledir. :)
  • surlefil  (18.05.12 11:55:01) 
ios seviyorsan ipad, android daha sıcak geliyorsa galaxy.


  • nicotinell sakizli muhallebi  (18.05.12 12:26:12) 
Senin soruna direk cevap değil ama,15 gün önce eşimin doğum günü için tablet araştırması yaptım baya bir süre. Sonunda gittim motorola xoom 2 aldım ve çok memnun kaldık. İpad seni sınırlı ortamda gezdirir,flash ı yok,usb si sıkıntılı. Benim önerim İpad'i salla,tek avantajı görüntü kalitesi bence. Android sistemli bi tablet düşünmeni tavsiye ederim.


  • birbilsem  (18.05.12 12:31:17) 
asus eee pad transformer'ı niye kimse sallamıyor anlamış değilim. mis gibi alet lan işte. galaxy'den pek eksiği yoktur zannımca. fiyat olayları da ne alemde bilmem. ama güzel.


  • gkhncnzdgn  (18.05.12 12:48:03) 
word excel falan acabiliyorsun. sorun yok sunumlar icin ben kullaniyorum zaman zaman, bluetooth ozelligi olan bir projeksiyon ile cok basarili sekilde senkronize oluyor. motorola xoom kullaniyorum.


  • thy serpent  (18.05.12 13:24:53) 
ipad.


  • monkey  (18.05.12 13:37:15) 
aceleyle fazla ayrıntı da veremedim.
aslında kendime değil babama alınacak. işyeri alacakmış sanırım (yani motorola xoom falan olmuyor) ama ileride bu cihazlarla sunum falan yapma durumları olur mu bilmiyorum. e kendisi teknolojiyle sürekli içli dışlı biri olmadığı için kullanımı rahat da olmalı. cevaplar biraz daha buna göre olursa daha iyi olur.

  • sanal uyku  (18.05.12 15:40:29) 
Son yazdıklarından sonra şüphesiz ki ipad. ipad 2 yaşındaki çocukların bile cayır cayır kullanabileceği basitlik ve sadelikte.


  • nicotinell sakizli muhallebi  (18.05.12 15:58:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.