[]

Beyler faceden kız düşürdüm; mevzu acayip bir yere geldi...

... özetle ne diyor, Allah'ını seven söyleyiversin..

My dearest,
How is your health and your work?
I believe that you are feeling alright, But it would have been better with me on your side. My dear things are very bad for me here in the refugee camp where i am living today.
This refugee camp is like a prison as we are only allowed to go out on Mondays and Friday of the week as given by the united nation refugee camp rules and regulation here in Senegal.
I thank God for the pastor of Christ the king church located in the camp where i send and receive emails. We are given only fifteen minutes to check our mails.
My dear i will like you to help me come over to meet with you in your country for a better life as my health is going down daily here due to the poor condition of the camp where i am living.
My dear please there is one other thing i would like you to do for me as i need some body who will assist me due to my refugee status here in Senegal.
Before the death of my father, he deposited a sum of $5.7 million dollars in one online bank which my name appears as the next of kin.
Already i have informed the bank about my plans to claim the money but the bank told me to look for a foreign partner who will assist me in the claim due to my refugee status here in Senegal.
As a refugee i don’t have a direct claim over the money but can only have it through an appointed representative. The bank has assured me that they will co-operate cordially with anybody being appointed by me for the claim of my late father's funds deposit.
I have explained my sorrowful situation to you, hoping that God will use you to help me out from this predicaments. I will give you full details about the fund's deposit and contact information of the bank where the money was being deposited, upon receiving your prompt reply. You can call me with this telephone number, for more explanation ( 00221...... ).
God bless you as you help me out from here,
Your sincerely.

 
5.7 milyon dolar kazandın bebeğim diyor. bir de işler nasıl allah iyilik sağlık versin diyor. Senegale bir çayımı içmeye gel iki de sevişiriz diyor.


  • skywalkeremre  (17.05.12 22:05:25) 
(bkz: nigerian money scam)

ama bu daha çok bulgarian love scam gibi duruyor
  • ron dennis  (17.05.12 22:05:58 ~ 22:06:30) 
(bkz: sazan.avi)


  • sijwocaq  (17.05.12 22:06:36) 
diyor ki sen istiyor dolandırılmak verecek money çok money.


  • ekaterina  (17.05.12 22:07:21) 
Arkadasina donup, "Face'ten lazarus diye bi keklik dusurdum, zokayi yutarsa, accayip kerizleyecem" diyo...


  • compadrito  (17.05.12 22:11:49) 
Feysbuk üzerinden hamile bırakmışsın kızı doğurayım mı aldırayım mı diyor


  • testis agrisi  (17.05.12 22:12:34) 
pekii beyler verir mi, devam ediyim mi ne dersiniz?


  • lazarus  (17.05.12 22:20:36) 
:))) bence hemen 10 bin dolar yollayıp bir sonraki adıma geçebilirsin.


  • ekaterina  (17.05.12 22:23:00) 
verir dostum. bırakmak yok.


  • fakyoras  (17.05.12 22:24:05) 
Bir daha verir mi diyorsun galiba, verir. Ama Bebelac istemiş senden Bebelac masrafı 5.7 milyon dolarmış yaşadığı memlekette. Hem de bir kavanozu. Yuh amk.


  • testis agrisi  (17.05.12 22:24:51) 
Bu adamlar hala zengin olamadı mı lan? Yıllardır dönüyor bu mail. Hayır, şimdi birisi dolandırıcılığa başlamak istese bu sistemi de kullanmaz artık, o yüzden bunların aynı adam olduklarını düşünüyorum. İlginç yani hala parayı kıramamış olmaları.

Lazarus, bu türlü şeylere inanma. Bunlar tabiki sana umut pompalıyor falan da, yani bu kadar muallak ve belirsiz, yani senin ne adın, ne türkiye falan hiçbir şey geçmiyor. Ayrıca maili google'dan da aratabilirsin. yüzlerce sonuç çıkar karşına.

Konunun kız düşürmeden buraya gelmesiyle ilgili : 2.bp.blogspot.com
  • dampire  (17.05.12 22:28:40) 
Cok sanslisin haggaten. Kisisel bilgilerini paylas ki kiz seni daha yakindan taniyabilsin. Banka hesap numaran ve kredi karti bilgilerini de unutma. Hos surprizler seni bekliyor.


  • curt  (17.05.12 22:57:10) 
tebrik ederim lazarus. face'in yanında bir kişi de ekşiduyuru'dan düşürmüşsün sanırım. başarılarının devamını dilerim.

edit: bir entry eksilmiş galiba :)
  • nikmikdemebana  (18.05.12 15:27:29 ~ 05.07.12 22:54:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.